- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semplar
őstag
Ami az 5.12 -ből hiányzik, az a virtuális desktop, amit meg amúgy sem használnék, mert egyrészt régi P4 gépem van, másrészt a biztonságos vásárlás sem érint, mivel nálam sms kóddal kell visszaigazolni minden számlaműveletet és WEB -kártyát használok. Minden másban az 5.12 -es azonos tudású az újabb kiadásokkal egyenlőre (még a valkűrt be nem építik). Az új 10 -es és a CCAV nálam sajnos hangproblémát okoz egyenlőre. Profi tűzfalat pedig azért használok a windows tűzfal helyett, mert egyrészt tönkrement az előző tápom és valószínű adott egy pofont a portoknak is, mert azóta 6-7 portot nem tudok elrejteni (GRC teszt), másrészt véleményem szerint jobb egy "személyre" szabott tűzfal, mint csakúgy bízni az alapértelmezett automatizmusban.
https://www.grc.com/x/ne.dll?rh1dkyd2
-
Cs1csó
titán
Szerintem mindig, mindenből érdemes a legfrissebbet használni (ne keverjük be ide a vállalati rendszereket vagy kényesebb szoftvereket hardvereket ahol a frissítés maga a kockázat.)
(#10318) Semplar - hozzászólásából ahogy írta is "Egy kis retro." nosztalgiát éreztem, nem gondoltam, hogy még használja is.
Ha valamiből a legfrissebb nem jó akkor érdemes visszatérni a korábbira és várni ha tartósan nem javul - a következő egy-két build - akkor pedig váltani valami helyettesítő termékre.
Pl. a 2011-es 2.2.1-es utorrent óta lejtmenet van de attól még nem fogok használni egy 6 éves klienst, már rég dobbantottam másikra.
Vagy aki még mindig a 2001-ben megjelent windows xp rabja.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Battlefield 6
- Windows 11
- HBO Max
- Steam topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- További aktív témák...
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest