- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Az normális h svchost virtualizálva van? Vagy killswitch írja rosszul? Most jelenleg nem virtualizált, de valamelyik nap azt írta. Az este jelzett a gépkikapcsoláskor a Defense+ egy Win rendszerfolyamatra., leokéztam erre megint felakadt a felugró ablak.
Többét ért volna maradni az előző verziónál úgy látom
-
olivera88
veterán
Hát evvel friss verzióval nincs rendbe valami.
Jelzett a tűzfal valamire, engedélyeztem erre felakadt a felugró a ablak. Na majd kikapcsolom a gépet, az se sikerült. Az elébb ahogy hazaértem, megnyitottam Chromet nem jött be egy oldal se. A beállítások is oldal is hajlamos a felakadásra. Remélem hamarosan érkezik egy hibajavítás hozzá.
-
olivera88
veterán
Még mindig nem akarja az egyes programokat a kioszkba futtatni. Ez hiba, vagy valami folytán eldönti h melyiknél kínálja fel a lehetőséget?
-
olivera88
veterán
válasz
< CyberBob > #7944 üzenetére
Én felraktam. Baj nem lett belőle.
-
olivera88
veterán
válasz
< CyberBob > #7940 üzenetére
Nálam épp az elébb jelzett h frissítéseket talált.Valami hiba lehet nem?
-
olivera88
veterán
válasz
< CyberBob > #7909 üzenetére
Frissítettem én is. Nálam is fehér lap lett az asztalon. Orvosolható úgy h megkeresed az cis.exe-t. küldés az asztalra és akkor létrehoz egy ikont.
-
olivera88
veterán
Érdekes. Akartam ugyanazokat programokat futtatni mint tegnap, továbbra se jelzett rájuk semmit. Erre megpróbáltam egy másik programot arra rögtön jelzett hogy hol szeretném futtatni.
Nem az lenne a helyes ha minden programnál kérdezne amit ott akarok futtatni? -
olivera88
veterán
A kioszk dobott egy failt tegnap este. Akartam ott futtatni egy progit és rá se kérdezett. Bezártam, majd megpróbáltam egy másik programmal és semmi. A sandbox tartalma törlödik a gép kikapcsolásakor vagy a sandbox újrainditásával törlődik?
-
olivera88
veterán
Két napja írtam róla, nézz feljebb.
-
olivera88
veterán
Hát nem tudom, felcseszett h nem akarja betölteni az egész naplót a telepítés időpontjától.
-
olivera88
veterán
A logfájl tisztítás az törlés akarna lenni?
-
olivera88
veterán
válasz
olivera88 #7875 üzenetére
Közben rájöttem, dátum szerint lehet szűrni az eseményeket, és a napokba átállítottam egy napra és aztán elfelejtettem visszaállítani. Hiába állitom vissza a dátumot a telepítés napjától , nem akarja visszaállítani. Ma ahogy bekapcsoltam a gépet továbbra csak 1 napot mutat.. Ez is egy bug lehet.
-
olivera88
veterán
A napló ez magától nullázodik időnként?[link]
Mert nem ezeket irta multkor.. Pl a felhőnél az érzékelt jó fájloknál ezren felül volt, most meg 3Meg a többi szám se stimmel..
Amigafan
Én nem emlékszem rá, pedig nem rég még Avirát használtam.
-
olivera88
veterán
Mióta van ilyen h tömörített fájlokba is képes megtalálni a kártevőt? Avira nem tudott ilyent.. Hasznos dolog szerintem.
-
olivera88
veterán
Ha kikapcsolom az valósidejű védelmet és úgy újraindítom a gépet akkor nem indul el a valósidejű védelem. Ez normális v így kell h legyen?
Az ütemezett feladatok csak háttérben tudnak futni? Meglepődtem múltkor h valami nagyon használja a gépet, erre mikor megnéztem feladatkezelőt láttam h ütemezett vizsgálatot végez épp. -
olivera88
veterán
válasz
< CyberBob > #7861 üzenetére
Az a CIS része, nem lehet külön.
-
olivera88
veterán
válasz
Sturlung #7849 üzenetére
Épp most akartam linkelni én is.
Google ford.
Lesz kap figyelmeztetéseket minden alkalommal van egy kapcsolódási kísérlet egy alkalmazás - még az alkalmazások a Comodo Safe listán (kivéve, persze, az Ön által megadott szabályok és politikák, hogy megbízza a tűzfal, hogy megbízik az alkalmazás csatlakozási kísérlet).
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
Az attól függ milyen módban scanneltetsz vele, nekem a 160 gb os hardot mire átnézte teljesen talán több is volt mint két óra, és magas prioritásra van állítva a scanner.
A levél forgalmat nem ellenőrzi tudomásom szerint.Heurisztikának itt nincs köze a webvédelemhez, mert a Comodo secure DNS látja el a webvédelem feladatot.
Nálam proaktivon a van a védelem és semmi gondom sincs vele.
A program elég érzékeny a registry állapotára lehet azért vannak gondjaid.
Az F securet mivel távolítottad el? -
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
A teljes virtualizáció bekapcsolásához két szótípusú vagy négy szótípusut értéket kell létrehozni registryben?
A gyorsitótár épitő jellegű futtatása a számitógép üresjáratakor az mit jelent és mire jó? Ha nem szabom személyre a telepítőt akkor automatikus lesz a CIS ?
-
olivera88
veterán
Erre valaki? [link]
Más: Felraktam egy ismerősömnek a CIS-t, de nála személyre szabtam a telepítőt, sajna nálam nem.
Van ez az opcióKivettem a pipát előle.
Ha nem szabom személyre a telepítőt ez a beállítás úgy marad?Beszeretném kapcsolni a teljes virtualizációt, addig eljutottam h létre kell hozni egy DWORD érteket, de melyik az? Két szótípusú vagy négy szótípusut kell létrehozni?
-
olivera88
veterán
A Virtual kiosk az teljesen virtualizált ugye? Ott lehet futtatni mást is? Ha jól értelmeztem akkor megosztott részbe ha rakok valamit fájlt vagy programot akkor az a virtual kioskba fog futni?
-
olivera88
veterán
A sandbox újrainditása opcio nem törli sandboxban futó appot? Mert a widget szerint azután is benne volt.
-
olivera88
veterán
Azok nyilak lent a főablak két oldalán mire szolgálnak? [link] Lehet még plusz feladatokat odarakni?
-
olivera88
veterán
Épp teljes vizsgálatot futtatok, erre látom jelez CCE karanténjában lévő fájlokra
Normális ez?
-
olivera88
veterán
válasz
blattida #7754 üzenetére
Egyedi szabályok voltak Dropboxra, átraktam engedélyezettre.Olvastam az első hsz ben hogy ha teljes körű védelmet szeretnék akkor állítjuk proactiv securityra konfigurációt.Ez bővebben mit takar? Fentebb olvastam hogy nem működik a proaktiv védelem a 6os verzióba, akkor ne is próbáljam átrakni?
-
olivera88
veterán
Na felraktam a CIS-t. Egészen tetszetős a GUI, meg az egész program is.
Lenne pár kérdésem a beállításokkal kapcsolatba mit mire érdemes állítani.
A heurisztikus vizsgálat szintet mire érdemes állítani? Én közepesre tettem.
Auto-sandbox ismeretlen alkalmazások esetén, mint. Én a korlátozottra raktam.
A tűzfal forgalmat hol lehet megtekinteni h melyik alkalmazások használják a netet.
A töredezett IP forgalom tiltása mire jó?
Az adatbázis frissítéseket hány órára lehet beállítani? Én 3 órára raktam.
-
olivera88
veterán
Felakarom rakni a CIS-t, de fent van a Comodo firewallja is a gépen, azt leszedjem vagy nem kell?
-
olivera88
veterán
A francért blokkolta a Comodo firewall defense plusja az Avirát?
Belenéztem defense + naplójába és irta h memoria hozzáférést blokkolta.
-
olivera88
veterán
Az automata frissités kikapcsolható valahol? Normál eseteben hányszor kell hogy adatbázist frissitsen, napi 1 alkalommal?
-
olivera88
veterán
A sandboxot érdemes bekapcsolva tartani? Én használom eddig, ki is fogott rögtön egy Google fájlt és az MSN plust is
-
olivera88
veterán
Elkezdtem telipiteni a Cav ot, majd 45% nál kiírta h restartoljam rendszert és utánna folytatodni fog. Újrainditottam de nem folytatodott a telepités, csak Geekbuddyt telepitette. Most akkor kezdjem újra a telepitést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged