- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga Csiga
csendes tag
Nálam csak a Firewall és a Defense+ van telepítve. KAV-al együtt jól megférnek egymás mellett. Eleinte a Kaspersky "morgott" a cfp.exe-re, kockázatos programnak minősítette, de miután felvettem nála a megbízható alkalmazások közé, teljes jogot adva neki, azóta nyugi van. Ezt már lejátszotta régebben a CounterSpy-al is, de ott sem volt gond össze szelidíteni őket. Elég nyűgös a KAV, de már megszoktam. Év végén jár le a licence, de meg fogom hosszabbítani, mert meg vagyok vele elégedve, még az állandó rinyálásai ellenére is.
-
blattida
nagyúr
Nálam már elég hosszú ideje fönn van. Tényleg jó, de azért a többi piacon lévőnél, úgy általánosságban, nem jobb, kábé ugyanannyira képes, de még a 100% safe delete mellett is tud kékhalált okozni. Viszont a legutolsó, a .38-as már egész stabil és jól is használható, ám még nem ajánlanám, mert problémás tud lenni és gondokat tud okozni.
-
S W A T
senior tag
[Translations mappába kitömörítendő]
olyan Translations mappát ahova írtad hogy a magyarosítást tenni kell.
(ha esetleg külön kell csinálni leírhattad volna hogy hova kell, nem mindenkinek 1 értelmű, így nekem se)igaz nem tettem fel a vírusírtó részét de gondolom nem ezért nem csinált.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Battlefield 6
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest