Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ata_k
csendes tag
Sziasztok! Én néhány napja ismerkedem a CIS-val,eddig teljesen meg vagyok vele elégedve,sőt...a kérdésem/problémám a következő lenne: adott a rendszervinyó (C) és egy tárolásra használt vinyó (F),amire játékot telepítek,de először nem láttam telepítve. Aztán nagy nehezen rájöttem,hogy a rendszervinyóra (is?) került,és a játék csak (?) virtuális asztalon fut. Hogy lehetne azt megoldani,hogy ha telepíteni akarok még játékokat,ne a C meghajtóra pakolja?
Mert ugyan virt.asztalon látom az eredeti telepítést az F meghajtón,de a helyet a C-n foglalja,aminek baromira nem örülök. Sorry,ha bonyolult voltam,de remélem érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hálózati / IP kamera
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Update 11.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert ugyan virt.asztalon látom az eredeti telepítést az F meghajtón,de a helyet a C-n foglalja,aminek baromira nem örülök. Sorry,ha bonyolult voltam,de remélem érthető.