Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
Sziasztok! Elég inkompetens vagyok ezekben a vírusirtó témákban,úgyhogy előre is elnézést,ha gagyi a kérdés....! Hivatalosan a Comodo webhelyéről letöltöttem a Comodo Internet Security-t(direkt figyelve,hogy a free verziót szedjem le) A 6.0.264710.2708 verziószámmal jött le,de feltelepítés után láttam hogy Comodo Internet Security Premium a progi névjegye,és "szabadalom függőben" (licence kulcs megadható neki) szerepel a návjegyén.....most akkor hogy is van ez...? Trial,és le fog járni,vagy mi a helyzett...?Köszönöm szépen a választ előre is...!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi