Hirdetés
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z44c
csendes tag
Hali!
Comodo Internet Security Complete 4.1 -el lenne kis problemam.
Ebben szeretnem kerni segitsegeteket. Tehat a kovetkezo tortent. Java auto update elindult es okeztam is a talcan, hogy mehet. Ezutan rakerdezett a cis, kb midnen progihoz hoza akart ferni telepites kozben. Oylanokhoz amihhez semmi koze mind1 elejen nyomogattam, hogy "enged" de ne jegyezze meg. Egyiknel veletlen nemet nyomtam. Ezt szerettem volna igenre allitani ezert ujra telepitettem manualisan letoltottem telepit stb, de semmit nem kerdezett cis. Pedig a sajat biztonsagi fajlok kozul toroltem az osszes oracle vallalati termekes bejegyzest es amiben java votl azt is. Kerdesem miert nem kerdez es miert rakja be automatikusan az oracle termekeket telepites utan a sajat biztosnagos fajlok koze mikor 0-at kerdez... Sajat megbizhato szoftverkiadoim kozott sincs oracle. Nagyon felbosszantott..
Defense+ Tiszta PC modba volt vegig.
Elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Assetto Corsa EVO
- Milyen széket vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest