-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z44c
csendes tag
Hali!
Comodo Internet Security Complete 4.1 -el lenne kis problemam.
Ebben szeretnem kerni segitsegeteket. Tehat a kovetkezo tortent. Java auto update elindult es okeztam is a talcan, hogy mehet. Ezutan rakerdezett a cis, kb midnen progihoz hoza akart ferni telepites kozben. Oylanokhoz amihhez semmi koze mind1 elejen nyomogattam, hogy "enged" de ne jegyezze meg. Egyiknel veletlen nemet nyomtam. Ezt szerettem volna igenre allitani ezert ujra telepitettem manualisan letoltottem telepit stb, de semmit nem kerdezett cis. Pedig a sajat biztonsagi fajlok kozul toroltem az osszes oracle vallalati termekes bejegyzest es amiben java votl azt is. Kerdesem miert nem kerdez es miert rakja be automatikusan az oracle termekeket telepites utan a sajat biztosnagos fajlok koze mikor 0-at kerdez... Sajat megbizhato szoftverkiadoim kozott sincs oracle. Nagyon felbosszantott..
Defense+ Tiszta PC modba volt vegig.
Elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest