Hirdetés
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z44c
csendes tag
Hali!
Comodo Internet Security Complete 4.1 -el lenne kis problemam.
Ebben szeretnem kerni segitsegeteket. Tehat a kovetkezo tortent. Java auto update elindult es okeztam is a talcan, hogy mehet. Ezutan rakerdezett a cis, kb midnen progihoz hoza akart ferni telepites kozben. Oylanokhoz amihhez semmi koze mind1 elejen nyomogattam, hogy "enged" de ne jegyezze meg. Egyiknel veletlen nemet nyomtam. Ezt szerettem volna igenre allitani ezert ujra telepitettem manualisan letoltottem telepit stb, de semmit nem kerdezett cis. Pedig a sajat biztonsagi fajlok kozul toroltem az osszes oracle vallalati termekes bejegyzest es amiben java votl azt is. Kerdesem miert nem kerdez es miert rakja be automatikusan az oracle termekeket telepites utan a sajat biztosnagos fajlok koze mikor 0-at kerdez... Sajat megbizhato szoftverkiadoim kozott sincs oracle. Nagyon felbosszantott..
Defense+ Tiszta PC modba volt vegig.
Elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest