Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vibra
tag
Sziasztok !
Segítséget kérnék.
Comodo Firewall-t használok abból is 8.2xxx fájl verziót.
Amennyiben a HIPS beállításnál a Biztonságos vagy a Tiszta PC módot választom a gépet nem tudom újra indítani ill. leállítani,csak kék kép a monitoron.Tanuló módban nincs ilyen jelenség,gyorsan leáll vagy újra indul.
Évek óta használom ezt a tűzfalat régebben a 6.valamelyiket,de sosem volt gondom vele.
A közelmúltban váltottam win8.1-re és most találkoztam ilyen hibával először.
Valamiféle beállítási hibára gyanakszom csak nem jövök rá mi lehet az.Válaszokat előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest