Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
üdv!
keresnék valakit, az online achievementekhez, hátha valaki olvassa akinek szintén kellene
-
Tottu
senior tag
Igen, nem tűnik egy nehéz játéknak, viszont ahhoz, hogy az ember igazán jó legyen benne sokat kell gyakorolni. Érdemes a multit is kipróbálni egy kis gyakorlást követően. Igaz most még limitáltak a lehetőséget (nincs public lobby), de nekem nagyon tetszik a mostani megoldás is. Egyszer kell csak sokat várni, hogy bekerülj egy csoportba, de utána már gyorsan zajlanak az eseményeket.
Milyen platformon játszol egyébként?
-
Bencus88
nagyúr
Amatőr szinten is elég nehézkes számomra, pedig nem hibázok sokat. Érdekes, egyelőre első cupát csináltam meg
-
Bencus88
nagyúr
Mindegyik pálya ilyen aszfaltos amúgy? Vagy esetleg vannak havas, változatos pályák? Kerestem, de elég hasonlóak ezek a mapok a videókon.
-
Tottu
senior tag
Egy régi nagy kedvenc játékom, a Generally született újjá tegnap Circuit Superstars nevében!
Aki ismeri a korábbi játékot, annak szerintem nem kell a mostanit se bemutatni, aki pedig érdeklődik a felülnézetes arcade autóversenyek játékok iránt, annak pedig merem ajánlani. PC-n és Xbox-on már október óta elérhető a játék, PS-re tegnap jött ki, de cross-platfromként működik.Indításnak egy teszt és egy gameplay videó.
Gondoltam megér egy új témát a játék, hátha másnak is tetszik ez a műfaj és sikerül népszerűbbé tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest