Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazasas
csendes tag
Sziasztok! Kezdő androidos vagyok, Oma féle rootot szeretném felrakni a gépemre és van itt egy rakás olyan kifejezés meg művelet amit nem értek. Nem tudna vki egy videót készíteni az oma rootolásról, mert sehol sem találok ilyet. Nagyon megköszönném ha segítene vki hozzáértő!
-
Liliom9
tag
Igen, természetesen rendszergazdaként futtattam a programot. Elég sok telefont, tabletet rootoltam már és tettem fel rá különböző romokat, de ez most kifogott rajtam eddig és a neten sem találok megoldást. :-(
Egyébként maga a tablet tökéletesen működik, gyors, kiváló a minősége. A kamera kicsit zajosnak és pixelesnek tűnik ahhoz képest, hogy 5 megapixel. De eddig más negatívumot nem tapasztaltam. Második napja van meg. A www.banggood.com-ról 176 USD-ért vettem regisztrált csomagként, nem volt VÁM és ÁFA. 22 USD-t írtak a csomagra.
Július 4-én rendeltem, 2-3 nap múlva adták postára és tegnap érkezett meg.
Remélem megoldódik ez a driver gond. Bízom benne, hogy valaki tud megoldást.
-
RufuszX
senior tag
Jobb klikk rendszergazdaként futtattad a tool-t?
Most olvastam hogy a 80-as kommentben badarságot írtam. Termeszetesen RUN gombot kell nyomni a 8. Pontban (a leírasban a flash rom a rossz, olyan gomb nincs csak a run)
-
Liliom9
tag
Eljutok a 6. pontig, de amikor elindítom az RKAndroid tool-t, nekem azt írja hogy " No found RKAndroid rock usb".
A drivert telepítettem, a gép fel is ismeri amikor csatlakoztatom (kikapcsolva Vol+ majd USB csatlakoztatás). "Rockusb device"-nak ismeri fel. Próbáltam már usb háttértárat, MTP-t állítani, de mindig ugyanaz. Több helyről is leszedtem a drivert, de mindegyiknél ez a hiba. Windows 7 64 bit verzió.
Az android tool miért nem látja?
Tud valaki segíteni?
Köszi előre is!
-
Bazs-
tag
Közben nekem is megérkezett. Még csak a rajt lévő szoftverrel teszteltem, de nem futottam hibába, igaz csak 1 órám volt rá.
OMA-s android mennyire stabil ? Lehet tudni valamilyen hibáról ?
Ha nincs vele semmi gond, akkor hétfőn fel is dobom. Sajna addig nem lesz időm ezzel foglalkozni :S -
kaligula
tag
Üdv!
Én pár napja használok egy ilyen készüléket. Minőségi téren nehéz belekötni, ha nincs rajta a logó, lehetne bármi - de nem apple szintű az érzet azért. Nem nehéz, kézbe fogni nagyon kellemes.
Lehet, csak én nem találom a megfelelő beállítást, de nálam USB-ről nem tölt.
Nexus7-hez képest szerintem jobb, kellemesebb, semmiben sem marad el, szenzorok terén sem spóroltak kis semmit, amire szükséged lehet.
Az ára tudtommal mindenhol ugyan-annyi, a szállítási díj dobhatja meg jócskán, ha nem bízol a kínai légipostában és nem akarsz akár 60-napot várni. Plusz nekem pl ki kellett fizetnem némi ÁFA-t is a készülék után, de még így is bőven megérte szerintem (én konkrétan 186 dollárért rendeltem a készüléket magát aliexpressen). -
peti02
csendes tag
Néhány kérdés merült még fel bennem a készülékkel kapcsolatban.
1.) A készülék minősége összeszerelése mennyire jó, van-e recsegés vagy bármi egyéb zavaró hatás, fogása is mennyire minőségi?
2.) Készüléket mennyi ideig kell tölteni, USB-ről vesz-e fel töltést, töltés közben használható-e?
3.) Pl egy Nexus 7-hez képest kispóroltak-e valamilyen érzékelőt (pl G-sensor) vagy bármi egyebet (GPS-t leszámítva)
4.) Kamerája használható minőségű képeket és videókat tud-e rögzíteni?
5.) Van-e egyéb negatív észrevétel, vagy bármi ami kompromisszum készséget igényel?
6.) Garanciát esetlegesen lehetne-e érvényesíteni, termék visszaküldésének postázását fizetnék-e?
7.) Honnan lehet a legolcsóbban megvenni ahonnan rendkívül biztonságos is és ott mennyibe kerül?
Ha jól nézegettem ár/érték arányban verhetetlen, de pár dologban még bizonytalan vagyok.
Köszönöm a válaszokat! -
Cobretti13
tag
válasz
monti0222w #53 üzenetére
Nem.
Vettem egy S3-ast.
Egyenlőre napolva van a tablet vásárlás -
Soma01
veterán
Szabadban (napon) használva mennyire tükröződik a kijelző? Milyen a fényereje? Használható rendesen pl. nyaraláskor, tenger parton is?
-
RufuszX
senior tag
A letöltendô fájlban van egy instructions , amiben minden le van írva.
Egyebkent pedig:
1.Copy format_NAND fix to sdcard
2. Hard power off your V88 (hold power button until it powers off)
3. While holding Volume+ (up) button
4. Plug USB into your PC (update mode)
5. Install missing drivers from driver folder if you have not already
6. Run RKAndroidTool.exe as Admin (click right)
7. Select EraseIDB (current should count up to 4096)
8. Select Flash Rom
9. V88 will boot into CWM
10. Run format_NAND fix (instal zip from ext_sdcard)
11. Reboot
12. wait 4 minutesAnnyi kiegeszites hogy a 8. Pontban nem a run gombot kell nyomni ( a német leírásban helyesen van)
Valoban gyorsabb a rendszer vele es a szintetikus tesztekben is jobban teljesít. -
RufuszX
senior tag
Oma kihozta az új romját, ami SDK 2 alapokon nyugszik és 4.2.2-es.
Oma RK31 Chuwi V88 JB 4.2.2 SDK2.0 v4.2 főbb jellemzők:
- CWM 6.0.3.1 recovery
- system ext4
- latest kernel #102
- internal Storage 4,0 GB
- TabletUI & Multi-User
- settings mod
- ethernet support
- init.d support
- gameloft compatible
- USB-Hub enabled
- gamepad compatible (PS2, XBox, ...)
- kernel modules (cifs, tun, lan, serial)
- latest hosts, su, su-binary, busybox
- MX Video-Player, Play Music & Volume+
- Reboot Menue, CPU Tweaker, Pimp my Rom
- Dateimanager HD (Root)
- Nova Launcher
És a fórum hozzá.Számomra ez vált be legjobban. Gyors bootolás, stabil és smooth rendszer. ajánlom mindenki figyelmébe!
-
monti0222w
addikt
Szia, en is annak találom ezért kérdeztem, nem sok baja van idáig a tabnak azon kivül hogy egy picivel jóbban is optimtimalizálhaták volna a 4.1.1 verziót! Az biztos hogy egy darabig nem fogom eladni, mert szepségben, erőbem, gyorsaságban nagyon ott van!
Hát akkor sikeres eladást kivánok.Ja meg soma01-nek privibe úzenjél!
-
kaligula
tag
válasz
monti0222w #71 üzenetére
A tablet szerintem nagyon kellemes, nem igazán találtam kivetnivalót benne.
-
Soma01
veterán
Ez engem is érdekelne. Debreceni vagyok amúgy. De kicsit sok érte az az 55 használtan. Vagy az új azt jelenti, hogy ki sincs bontva még?
-
kaligula
tag
Üdv!
Lenne egy eladó Chuwi-m fehér tokkal, fóliával, 2Gb-os verzió, 16Gb háttértárral. Új! Debrecenben személyesen, vagy futárral vihető. 55 ezer forint. -
Soma01
veterán
Ezek mind olyan nagyok, mint egy régi pendrive. Nekem valami kis méretű megoldás kellene.
-
Soma01
veterán
válasz
monti0222w #65 üzenetére
De milyen pici modemet lehet kapni?
-
Soma01
veterán
A 3G-t hogy lehet szerintetek legegyszerűbben megoldani ezen a készüléken? Kellene valami egész kicsi kis modem vagy inkább egy akkus 3G router? Melyik a kisebb? Nekem rá kellene varázsolni valahogy...
-
monti0222w
addikt
Van gyári fajlkezelő ami angol, de ha magyar kell én a File expert-et használom. A belső sd-ról ami kell apk arra rá böksz kijelölöd hogy másolás majd onnan vagyis a belsősd-ről kilépve atmész a kúlső sd-re ott kiválasztod hova szeretnéd berakni az apk vagy bármit amit kijelöltél ott megint böksz egyet kiírja hogy beillesztés rányomsz és kész is, ugyanigy megcsinálod a többivel is, persze lehet egyszerre többet is. Gondolom ezt tudod de leírom a zenét a média mappába, a könyvet a books-ba a letöltött apk a download mappába stb. Remélem érthető volt ha nem irj és segítek!
-
gjoe
addikt
válasz
monti0222w #61 üzenetére
És azt hogyan?
Mert nálam minden a belső sd-n van, innen csak a "táblagépre" enged másolni vagy fordítva, de a külső sd-re nem. -
gjoe
addikt
válasz
monti0222w #59 üzenetére
gyári visszaállítást még nem csináltam.
Az töröl minden telepített alkalmazást is? -
monti0222w
addikt
Gondolom, gyári viszaállítást csináltál az sem hozott eredményt? A többi hiba amit soroltál ez meglepő számomra, pl. a wifije a Cc play után háát, enyhén szólva is megváltás volt nagyon jól veszi a jelet, pl. innen a fórumról jelezte egy srác hogy megtekíntené, Burger king-be volt a megtekintés és a lényeg egyből fogta a. Burger wifi jelet. Antutut többszőr lefutattam hiba nélkül, csak tobb féle eredményel. Lehet érdemes volna rootolni készüleket meg más rommot felrakni, Rufusztól kérj segítséget ő már rootolta.
-
gjoe
addikt
válasz
monti0222w #57 üzenetére
Sem az antutu, sem a vellamo nem tud lefutni, mert a memória tesztnél lefagy!
Valami memória probléma van vele. Remélem csak szoftver miatt, és nem fizikai. ( egyébként pl: nfs, játékok hiba nélkül futnak.) Néha valamiért kikapcsol, nem tudni miért, és néha produkál fagyást is, de az ritka.
A wifi vétele az nagyon rossz!!! Csak a routerrel egy helységben veszi a jelet. Ha már egy fal van akkor dobja a jelet, míg más készülék szinte maxon van.
Hát kb: ennyi így hirtelen. -
monti0222w
addikt
Hibák alatt mit értesz, mik jöttek elő? Nekem ami van az a Rufusz által említett böngésző bezárás, ami akkor még mikor Rufusz jelezte még nem nem volt vészes, mondjuk napi 1 bezárás, de ez már többszörödözőt! De ezzel még mindig egyútt tudok élni, mert egyébbként jó kis tab.
-
gjoe
addikt
válasz
monti0222w #53 üzenetére
igen, hivatalos.
itt találtam egy telepítési leírást is: [link]
Csak azért kérdezem, mert az enyémnek vannak hibái, és remélném hogy ez segítene. -
Soma01
veterán
Bocsi, látom már. Az a jó amit linkeltél fentebb.
Én még csak tervezem a vásárlást. Jó volna 3G-s változat nekem. -
Soma01
veterán
válasz
monti0222w #53 üzenetére
Harmadika óta van hivatalos is, ahogy én látom:
"5.http://kuai.xunlei.com/d/POSyBwMIAABngq1R217
The above link is the FW (Android 4.2.2) of V88 quad core with Bluetooth,updated on 3th,June,2013" -
gjoe
addikt
Valaki nem akar vállalkozni, és feltenni próbára, a 4.2-es droidot?
-
Cobretti13
tag
Sziasztok
Valaki tudna segíteni pandawilles vásárlás menetében,hogyan is csináljam itt vagy esetleg privátban.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest