- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kuato
tag
-
kuato
tag
Ehhe. Az a fura dolog történt, hogy levettem a lapot, hogy megnézzem a csavarok alatt sérült-e a festés. Nem sérült, mondjuk a csavar járatban látszik kicsit, de kívül a felület sértetlen. Ellenben belenéztem a házba és rájöttem, hogy ezt a hányinger kábeldzsungelt mégsem kéne reklámozni Szal szánom-bánom, de tárgytalan a dolog Későn érő típus vagyok
-
kuato
tag
Megnyugodtam. Már azt hittem, vmi hűtési gondjaid voltak, nekem azért nem ajánlotta egyik ismerősöm, akinek plexis háza volt. de ezen van szellőző. Egyébként nagykerből 7.200.-ért tudnék szerezni, és azt is tudom, hogy 1az1ben szeretnéd. De azért megnézném képen, hogy mennyire karcos. Olcsón sem kellene nagyon gány cucc, ezzel gondolom te is így vagy. Egyébként érdekel a dolog, gondolkodom plexin elég erősen
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- LEGO klub
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 M4 Max (14C/32C)/36GB/1024GB
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest