- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
semmi gond, phantom bácsi segített, ezer köszönet neki is, meg neked is a próbálkozásért :)
sikerült betenni a cd-t, de asszem meghalt :( nemtom mi lehet vele, bios meghal amikor keresi. jól van minden összekábelezve, jumperezve, de mintha nem kapna áramot(nem világít, nem lehet kinyitni a tálcát). kipróbáltam több csatlakozón is, de 1ikkel sem ment. -
Mosqu!to
addikt
naszóval. ma volt szerencsém venni egy ilyen házat, és volt 1 meglepő dolog. fent, az 5,25'' -os helyeken nincsen cd-nek csavarozható hely, helyette kaptam, a ház ajjára csíptetve kis ''füleket'' vagy nemtom hogyan nevezzem miket. nos ennek a felszerelési módja érdekelne, ugyanis nem nagyon akkar összejönni számomra, és a cd-t a 3,5''-ba nem nagyon tudom bepréselni :))
amúgy fasza a ház(ezüstmetál), és az oldalára kaptam 1 ventit is, amit ha nem lett volna ott, odamoddoltam volna, a vga hűtése érdekében :)
segítségeket előre is thx!
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Goddess of Victory:Nikke
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest