Aktív témák
-
válasz
Anonimjozsi #13280 üzenetére
ha több gépen is pocsék a sebesség, tehát valóban a szolgáltatás a problémás, akkor ha nincs hűség, én tuti levetetném 60/6 csomagra, akkor elgondolkodnának, hogy tudnak/akarnak valamit tenni, vagy sem... ha meg ott csak ennyit bír a hálózat, akkor meg minek fizesse az ember a magasabb csomagot?!?!
-
*Ropi*
félisten
válasz
Anonimjozsi #13276 üzenetére
Konkrétan mit próbáltál tölteni és honnan? Lehet, hogy a küldő szerver volt a szűk keresztmetszet. FP120 esetén van, hogy 2-3 letöltési szál kell, hogy kihasználja a teljes sávszélt szerverektől függően. Nekem a 60-hoz is van, hogy több kell.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Anonimjozsi #13263 üzenetére
Próbáld meg, hogy új IP-t kérsz (mac-et írd át a hálókártyán eggyel a mostani mellé és indítsd újra a modemet)! Nekem volt olyan, hogy a feltöltésem 60/6-on max. 70k-ig ment fel akár ftp-n is. Új ip és voilá repesztett 780k-val, ahogy a csövön kifért.
-
válasz
Anonimjozsi #13267 üzenetére
a 1394 az más tészta, adott esetben az nem kell a nethez!
az alaplap esetében próbáld meg frissíteni az illesztőket, a router a tesztelés idejére hagyd ki, mert feltételezem, hogy nem gigabit képes a router, és úgy csalóka eredményt kapsz azon keresztül, hiszen nem tudhajta a maximális sebességet!
ha viszont gigabit képes routered van, akkor nem szóltam!wrcs_+; olvasd el talán saját első hozzászólásodat ezen témában, utána gondolkodj és aztán írj! ezt írtad; NE RENDELJETEK ILYET! - ez valóban úgy hangzik, hogy nézzenek utána...
mellesleg írtam, hogy upc ügyfél vagyok - nem upc dolgozó!
ha válaszolsz valakinek, akkor ne a levegőbe írj, hanem klikkelj a "válasz" hivatkozásra, úgy kiderül, hogy kinek is szánod a mondandódat! -
válasz
Anonimjozsi #13258 üzenetére
- milyen oprendszer?
- alaplapi illesztők (chipset, hálókártya...stb) rendben?
- fiber power optimizer telepítve?
- szoftveresen nem fogja valami (tűzfal, víruskereső...stb) a netedet?
- más mérőkkel - letöltéssel - is próbáltad mérni a sebességet? itt például mit mutat; link (van már a magyar honlapon is, csak azt nehezebb megtalálni!)wrcs_+; más meg pont a digiről, vagy a többi szolgáltatóról mondja ezt, mert mondjuk nincs - és nem is volt - problémája a upc szolgáltatásával, de másik szolgáltatónál már szívott eleget...
-
*Ropi*
félisten
válasz
Anonimjozsi #13258 üzenetére
És a p5k tízféle változatából melyik? A gigabites hálókártyáját használod? Oprenccer? Esetleg upc broadband optimizert telepítetted, ha xp-t használsz?
Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest