- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Phvhun #12877 üzenetére
Ha már UPC-s TV-d, akkor általában néhány nap. Ha esetleg telefonod is van, akkor csak aktiválják a modemben a netet. Ha nincs TV és ezért a kábel sincs behúzva a lakásba, akkor is megvan általában 2 héten belül. Azért azt gondolom már megnézted, hogy a UPC egyáltalán szolgáltat-e a házban.
-
z67
őstag
válasz
Phvhun #12877 üzenetére
Nekem tavaly a IX. kerületben - persze amiről tudok - 5-6 alkalommal szállt el a net csúcsidőben, értve ez alatt péntek estét, éjszakát, illetve hétvégét. Természetesen ez alatt az értem, amikor legalább 4-5 óráig nem volt szolgáltatás, értsd kábeltévé sem. Kb. 500 méterre vagyok a Kinizsi utcai központtól, persze a UPC állandó jelleggel az ELMŰ-re mutogat, mintha nekem legalábbis közöm lenne a kettőjük közötti problémákhoz. (Áram van, volt a területen.)
Esténként a 30-as net, mondjuk 18-19 órától éjfélig, 2-ig - jó ha az előírt minimumot, ami az én esetemben 15 körül van - tudja.
Mindenkit lebeszélnék, hogy egy helyről vegye a netet és a tévét a megszerzett tapasztalatok okán.
De rögtön jönnek a UPC fogatlan prókátorai és elmondják a leírtak miért is jók igazából nekem.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Phvhun #12875 üzenetére
- A legkisebb ( 15-ös fiber power ) net mennyire számít jónak ?
Amennyire a 15 Mbps letöltés jónak számít.- Vannak vele ilyen jellegű problémák ( IX.kerület ) ?
Változó, jellemzően jól működik.- Routert lehet rá kötni, megy rendesen ?
Lehet. Megy is.- Online játékokban mennyi vele a ping ?
Ezt majd valaki, aki ilyet használ...
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest