Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Betáblázta magát az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
De ennek a fórumnak a nagy előnye, hogy összetart, barátokat ad, új ismerősökett,tábort, ... ugye...

Sok olyan ember van itt akikre szinte minden szempontból felnézek.
Szakmailag mindenképp.
Sokat tanulok tőlük abban is, hogy hogyan kell megélni a hétköznapokat, kommunikálni, esetleges feszült, problémás helyzeteket rendezni, kikerülni. (jó)Pár morális hibámat itt vettem észre.
Telefonos segítségnyújtásban ilyen nincs. -
liksoft
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Az egyiket csak gép előtt tudod művelni, a másikat autóban, tiszta térben, strandon is telefonon keresztül. Szívesen megosztom tudásom, de ha tehetem nem itt, hanem telefonba, mert az nagyobb szabadságot ad. A végén meg 5 perc az eredményt a fórumra feltenni. Utálom az sms-t is.
-
liksoft
nagyúr
Igazad van, nem mai stílusú, egyszerű, de dos-os böngésző is viszi. Ez meg fontos számomra. De félre értettél. NEM a honlapot mondtam, hanem a tevékenységet, amit tartalmaz. NEM UGYANAZ!
De írhattál volna oda is, megkapom. Vagy a központi mail-re is.
Jó a megnevezést módosítom. Pár nap múlva ellenőrizheted.
-
rii
nagyúr
Ne haragudj, de meg kell mondjam, hogy az adatiadnál lévő honlapot nézegettem, és a legalsó sor számomra nagyon kontrasztos: webmester. (szerk.: a Magunkról link alatt .... )
Ez az oldal olyan szinten primitív, hogy a mester szót el kellene hagyni.
Egy ovodás összerakja notepaddal.
Nem tudom ki készítette, de Te neved szerepel az alján, azért írom ezt most neked.
Mostanában rengeteg profi site-ot nézegettem. De csak szerényen annyi ált alattuk: site by: .....
Amőgy nagyon becsülöm benned az őszinte segítségnyújtást, ami a mai világból teljesen kiveszett. De ezt ma már azok sem becsülik, akik felé irányul.
[Szerkesztve] -
liksoft
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Köszönöm!
Legalább Te megtaláltad azt, amit szerettem volna mondani.
Lehet, hogy kimaradt, de minden tiszteletem a Moderátoroknak. Én nem csinálnám, mert van családom.
A többit meg fenntartom. Lehet, hogy a korban tévedek, de fogalmazást és szóhasználatot valamint vérmérsékletet figyelembe véve közel 20 éves felhasználókkal ''fronton'' való kapcsolattartás után ritkán hibázok. A user-ek mindig mások, ritkán beszélek kétszer ugyanazzal az emberrel.
A heves válaszok viszont építő jellegűek. Tehát:
Nincs itt a helye, nem tesszük hasonlóvá más (szintet, rangot nem említek) oldalhoz. Valamint műszakilag is nehezen kivitelezhető.
Na ezt elfogadom válasznak, mert érvekkel lettek alátámasztva, nem úgy mint a topic elején, hogy legyen - ne legyen - legyen - ne legyen.... Ha ezt ki tudtam hozni, már megérte, és köszönöm.
De ha a szakmai részét szeretnétek feljebb emelni, nem tudjátok idővel szakemberek segítségét a háttérben nélkülözni. Akkor meg fogtok ragadni a mostani szinten. Adatmentésre jelentkezem egyébként. Ha a telefonom be van kapcsolva, fogok válaszolni, ha tudok.
Egy cég életében a fejlődés és a tönkemenetel között nincs átmenet. Ez igaz a Fórumra is. Örülnék annak, ha egyre jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Apple MacBook
- Autós topik
- Crimson Desert
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- További aktív témák...
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest