-
Mobilarena
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
CPT.Pirk #2896 üzenetére
Sajnos az ilyen disztribúciók nehéz helyzetben vannak (csak egyfajta ablakkezelő, különválás az anya rendszertől), csak egy szűk réteg használja, ami kihat a fejlesztők lelkesedésére, aktivitására. Rengeteg munka kevés emberre nem egy jó terv az életben maradáshoz.
Remélem sikerül nekik megoldani, drukkolok nekik. Már csak azért is, mert a Chakra szeretete meg velem a KDE-t, azóta is ezt használom. Előtte a Unity-t használtam, de az ment a levesbe.
-
ztsoft
őstag
válasz
CPT.Pirk #2894 üzenetére
Most visszakeresve jöttem csak rá, hogy már több, mint 6 éve használtam a Chakra-t, 7 hónap után áttértem az Arch-ra. Még így is kár érte, az elején tetszett a hozzáállásuk.
Nálam jól működik a Firefox Arch alatt Plasma 5-ön, még a régi gépen is Xfce4 alatt (szintén Arch, Intel T7200 proci).
-
ztsoft
őstag
Gondolom az alapok nem változtak a Chakra-ban, az Arch-hoz képest, így a RAM felét a rendszer használja (dev, run, tmp), plusz a felhasználónak is van további (/run/user/1000), így böngészők a RAM-ot "szemetelik" tele. Nálam ez 3 GB RAM-mal így néz ki Arch alatt:
df -h
Fájlrendszer Méret Fogl. Szab. Fo.% Csatol. pont
dev 1,5G 0 1,5G 0% /dev
run 1,5G 908K 1,5G 1% /run
/dev/sda5 40G 23G 15G 62% /
tmpfs 1,5G 6,2M 1,5G 1% /dev/shm
tmpfs 1,5G 0 1,5G 0% /sys/fs/cgroup
tmpfs 1,5G 40K 1,5G 1% /tmp
/dev/sda6 276G 247G 16G 95% /home
tmpfs 303M 48K 303M 1% /run/user/1000free
total used free shared buff/cache available
Mem: 3096756 921764 730372 140224 1444620 1812712
Swap: 3145724 0 3145724A htop szerint a Frirefox 10.7%-ot (1001 a 3024MB-ból a teljes fogyasztás) evett meg a memóriából két nyitott lappal. Itt csináltak olyat, hogy a cache-t a null-ba (semmi) teszik át, igaz ez Google-Chrome-nál van.
-
ztsoft
őstag
válasz
King Unique #2436 üzenetére
Nem nehezebb, mint a Chakra. Egyedül a telepítés körülményesebb.
-
ztsoft
őstag
válasz
King Unique #2432 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos nem csak ISO-t adtak így ki, hanem csomagot is.
Szóvá is tettem itt a fórumon (angol tudás hiányában). Így váltottam Arch-ra, azóta nincs gondom.
-
ztsoft
őstag
válasz
CPT.Pirk #2384 üzenetére
Nálam Arch alatt nem szokványos a 800MB, mivel itt napi rendszerességgel jönnek a frissítések.
A nagyobbak is meg állnak 500MB körül.
A gyorsaság meg a RAM miatt van, mivel majdnem minden a RAM-ba van (tmp, stb. a ccr is ott fordít (tmpfs)).
SATA_boy: Valamilyen szinten használható az Arch wiki (azt nem tudom, hogy mennyire húztak már el tőle), régen (fél éve) még a csomagokat is simán lehetett telepíteni.
-
ztsoft
őstag
Lehet menni szavazni [link]. Ma jött Twitter-en. Érdemes követni Őket (@ChakraProject), eddig folyamatosan jönnek az új információk.
-
ztsoft
őstag
válasz
CPT.Pirk #1950 üzenetére
Mivel az Angol tudásom nulla, így nem tudom ott szóvá tenni. A másik az, hogy nincs most arra időm, hogy meg várjam míg javítják a hibát.
Az, hogy az Arch-on mennyi a hibalehetőség, nos, másod rendszerként fent van a gépen (jelenleg a Plasma 5-öt tesztelem, ez is meg érne egy külön topikot), én eddig úgy vettem észre, hogy jobban oda figyelnek mindenre. Nem azt mondom, hogy nincsenek bug-ok, de ilyen bakikkal eddig nem találkoztam (még azt is meg merem kockáztatni, hogy az Ubuntu-s korszakom alatt sem találkoztam ilyennel).
-
ztsoft
őstag
Sikerült megoldani a problémát az imagemagick csomaggal! A 6.8.8.9-3-as csomag hibás! Le cserélték a convert programot egy shell script-re, de a hozzá tartozó binárist már nem csomagolták mellé! Ahogy néztem a neten, nem panaszkodtak erre a verzióra (Chakra hiba). Vissza raktam a régebbi csomagot. Azért az nem hiszem el, hogy nem tesztelik a csomagokat, mivel próbáltam leszedni, és húzta magával a fél KDE-t (222 csomag)!
Egy kis részlet az újabb convert fájlból:
# utilities/convert - temporary wrapper script for .libs/convert
# Generated by libtool (GNU libtool) 2.4.2
#
# The utilities/convert program cannot be directly executed until all the libtool
# libraries that it depends on are installed.
#
# This wrapper script should never be moved out of the build directory.
# If it is, it will not operate correctly.Úgy látszik a csomag készítő nem ellenőrzi a forrást, vagy leírást.
Még egy lökés az Arch felé.
-
-
ztsoft
őstag
válasz
CPT.Pirk #1941 üzenetére
Maga a script egy előtét, ő hívná meg a binárist. Mivel a bináris nincs, így használhatatlan. Tegnap este még működött. Ma jött a frissítés, gyorsan utána néztem, hogy kell-e módosítani valamit, mivel nem kellett, így indítottam a frissítést. Az, hogy eddig létezett-e a kérdéses könyvtár azt nem tudom, csak gondolom, mivel nem jött hibaüzenet. Az az érdekes, hogy az előző verzióban sem szerepel a könyvtár. Lehet, hogy telepítéskor kellene, hogy létre hozza? Ez már nekem magas (lehet ebből is X-akta lesz).
-
ztsoft
őstag
Ismét jól sikerült a mai frissítés!
A használható imagemagick csomagot sikerült egy használhatatlanra cserélni! A convert program nem fut le, a következő hiba üzenetet adja:
/usr/bin/convert: error: `/usr/bin/.libs/convert' does not exist
This script is just a wrapper for convert.
See the libtool documentation for more information.A /usr/bin/.libs könyvtár nincs. Keresés a neten a hibára, de nem járt sikerrel, mivel egy 2008 hiba megoldását találtam csak. Le szedtem a régebbi csomagot, hogy majd abból megoldom, de abban sincs. Nem baj, majd az Arch aur segít, hát nem ott sincs, az új csomagnál meg már nem script, hanem bináris.
Annyit sikerült megtudnom, hogy a libtool csomaghoz van köze, de azt, hogy hogyan lehet vissza állítani azt már nem. Esetleg valami ötlet?
-
ztsoft
őstag
válasz
CPT.Pirk #1899 üzenetére
Ezt adja az lspci parancs (csak a 945-öt jegyeztem meg).
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Mobile 945GM/GMS, 943/940GML Express Integrated Graphics Controller (rev 03)
Driver meg ez van hozzá: xf86-video-intel.
Opcionális függőségek telepítve: libxrandr, libxinerama, libxcursor, libxtst
Mesa csomagok telepítve: mesa, mesa-dri, mesa-libgl (ezekből 32 bites is), mesa-vdpauEnnyi.
-
ztsoft
őstag
-
ztsoft
őstag
válasz
CPT.Pirk #1893 üzenetére
Még valami most is van, mert a 4 érzékelőből csak 2-t lát (lm_sensors 4-et érzékel). De már kezdem sejteni, hogy mi lehet, ahogy olvasgatom, az Arch fejlesztői nem módosítanak semmit a KDE-n, csak lefordítják a csomagokat, ellenben a Chakra fejlesztői optimalizálják (lehet nem kellene
). Pl.: Dolphin névjegy:
Dolphin
Version 4.14.3
Using KDE Development Platform 4.14.3 optimized by The Chakra Project -
ztsoft
őstag
válasz
Damateo #1887 üzenetére
Sajnos nagy a fejetlenség a KDE 5 miatt. Egy ideje a sensor plazmoid nem ment (pedig az lm_sensor működik, a sensors parancs is látja). A tegnapi frissítéssel ez félig meg javult, de most a kdeconnect-et vágta taccsra. Sajnos ez mostanság így változik, jön a frissítés, és nem lehet tudni, hogy éppen mit tesz taccsra. Érdekes ez Arch alatt nem így van (tudom, hogy teljesen külön akarnak válni), ott minden tökéletesen működik. Nagyon gondolkozom a váltáson.
-
ztsoft
őstag
válasz
CPT.Pirk #1885 üzenetére
Nos, meg van a különbség a su és a sudo között. A su egyből felhasználót vált, és az ő beállításait használja, ellenben a sudo csak felhasználó jogait adja. Az s kapcsoló meg azért kell, hogy ne keljen minden egyes parancs előtt a sudo-t megadni. Erre úgy jöttem rá, hogy a fiókomhoz a zsh shell van megadva. A su-val bash-ra váltott.
A Chakra alapból be teszi sudoers fájlba a bejegyzést, az Arch viszont nem, az Ubuntu-nál meg csoporthoz van kötve (legalábbis a 12.04-nél).
Amúgy az elfelejtettem írni, hogy Ubuntu szerveren szoktam hozzá.
Nem nagyon foglalkozok már a grafikás gonddal, az Arch felé kacsingatok. Kezd sok lenni a 64 bites rendszer a gépnek, no meg a programok elérhetetlensége, működése (ami eddig hibátlanul ment, most nem megy). No persze Arch alatt megy, még 64 bites alatt is. Valahogy az az érzésem, mint az Ubuntu-nál, vissza fele fejlődnek.
-
ztsoft
őstag
válasz
CPT.Pirk #1882 üzenetére
Nem. Még Ubuntu-s korszakból marad meg a szokás. Egyébként a help szerint van egy kis eltérés köztük.
su:
Change the effective user ID and group ID to that of <user>.
A mere - implies -l. If <user> is not given, root is assumed.
-s, --shell <shell> run <shell> if /etc/shells allows itsudo:
sudo - execute a command as another user
-s, --shell run shell as the target user; a command may also be specifiedMás. Valamit nagyon el csesztek a Xorg-on! A böngészőben görgetés közben többször hullámosodik a kép. Pedig ezért tetszett meg a Chakra, a próbált disztrók közül ez volt az egyetlen, amin nem volt ilyen, nagy csalódás!
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Mobile 945GM/GMS, 943/940GML Express Integrated Graphics Controller (rev 03)
-
ztsoft
őstag
Egy kis érdekesség, ma a terminálba root ként átlépve (sudo -s) a következő üzenet fogadott még a jelszó bekérése előtt:
We trust you have received the usual lecture from the local System
Administrator. It usually boils down to these three things:
#1) Respect the privacy of others.
#2) Think before you type.
#3) With great power comes great responsibility. -
ztsoft
őstag
válasz
ubyegon2 #1855 üzenetére
Itt találod a beállításokat, sütiket, kiegészítőket, egyéb fájlokat a Firefox-hoz ~/.mozilla/firefox (~ = saját mappa) ezen belül van egy mappa "xxxxxxxx.default" névvel (az x-ek változó karaktereket jelölnek). Ezen belül van egy prefs.js nevű fájl, ha minden igaz, ez tartalmazza a beállításokat.
Próbáld meg átnevezni a .mozilla mappát, a Firefox úgyis létrehoz egy újat alap beállításokkal.
-
ztsoft
őstag
válasz
ubyegon2 #1845 üzenetére
A tárolóban bent van a 33.0-1 Firefox [link] kézzel le tudod tölteni, majd telepíteni, zárolni. A nyelvi csomagok is fent vannak hozzá.
Nem tudom a kde-gtk-config csomag fent van-e? Ezzel lehet a GTK-s alkalmazások kinézetét állítgatni. Plusz ajánlom még a oxygen-gtk-icons, oxygen-gtk2, oxygen-gtk3 csomagokat (ikon készlet és GTK téma). Ha ez megvan, akkor a Rendszerbeállítások->Az alkalmazások megjelenése->GTK, itt GTK2, GTK3 téma oxygen-gtk, ikon téma oxygen, a többit rád bízom.
-
ztsoft
őstag
válasz
ubyegon2 #1843 üzenetére
"be tudom- e állítani állandóra" asztalon jobb egér gomb katt, majd "Beállítások - Alapértelmezett asztal"
"FF nálad fut? Nincsenek font problémák?" igen, fut, nincs font gondom, kezdésnek át állítottam, most a frissítés után ez maradt (kép). Nekem a rendszerbeállításoknál mindenhol Ubuntu 10 font van beállítva (mononak Ubuntu Mono 10), a GTK -nál is.
-
-
-
ztsoft
őstag
válasz
CPT.Pirk #1828 üzenetére
Van szabad hely 2.8 GB. Ez a hiba a videokártyára vonatkozott! Itt a többi, ahonnan ezt kiemeltem:
[ 42.531] (II) intel(0): EDID vendor "LPL", prod id 57600
[ 42.531] (II) intel(0): Printing DDC gathered Modelines:
[ 42.531] (II) intel(0): Modeline "1280x800"x0.0 71.00 1280 1328 1360 1440 800 803 809 823 -hsync -vsync (49.3 kHz eP)
[ 45.923] (II) intel(0): EDID vendor "LPL", prod id 57600
[ 45.923] (II) intel(0): Printing DDC gathered Modelines:
[ 45.923] (II) intel(0): Modeline "1280x800"x0.0 71.00 1280 1328 1360 1440 800 803 809 823 -hsync -vsync (49.3 kHz eP)
[ 50.514] (II) intel(0): EDID vendor "LPL", prod id 57600
[ 50.514] (II) intel(0): Printing DDC gathered Modelines:
[ 50.514] (II) intel(0): Modeline "1280x800"x0.0 71.00 1280 1328 1360 1440 800 803 809 823 -hsync -vsync (49.3 kHz eP)
[ 67.043] (II) intel(0): EDID vendor "LPL", prod id 57600
[ 67.043] (II) intel(0): Printing DDC gathered Modelines:
[ 67.043] (II) intel(0): Modeline "1280x800"x0.0 71.00 1280 1328 1360 1440 800 803 809 823 -hsync -vsync (49.3 kHz eP)
[ 18522.595] (EE) intel(0): Failed to submit batch buffer, expect rendering corruption: No space left on device.
(II) UnloadModule: "synaptics"A következő sor a kikapcsolásról szól. Amúgy mi köze a Xorg-nak a partícióhoz? Olyan mintha a videó memória fogyott volna el (osztott 256 MB). 3 GB RAM van a gépbe. A frissítés előtt miért nem csinálta? Ugyan ennyi szabad hely volt.
-
ztsoft
őstag
Ismét egy hiba ütötte fel a fejét, azaz egy idő után, ha meg nyitok egy alkalmazást csak az ablak keret jelenik meg fekete belsővel. A jobb gombos menü is tiszta fekete. Próbáltam képernyő képet csinálni, (nagyon nehéz úgy, hogy tiszta fekete az ablak, még tippek sem jelenek meg) nem sikerült. Újra indítás után átnéztem a logokat, csak a Xorg.log-ban találtam egy sor bejegyzést:
[ 18522.595] (EE) intel(0): Failed to submit batch buffer, expect rendering corruption: No space left on device.
A következő sor már a kikapcsolásról szól. Ennyi.
Ez a hiba az utolsó nagy frissítés óta van, de érdekes módon nem minden nap jelentkezik. Van erre valami ötletetek, hogy mi lehet ez?
-
ztsoft
őstag
válasz
CPT.Pirk #1798 üzenetére
Nekem sikerült ma reggel megcsinálni a frissítést.
Egy kis kiegészítés.
find /lib /lib64 /usr/lib64 /bin /sbin -exec pacman -Qoq -- {} + > /dev/nullMegkeresi a fájlrendszerben (megadott könyvtárakban) maradt régi csomag fájlokat, kernel modulokat. Ezeket simán lehet az rm paranccsal törölni.
pacman -Qqo /bin /sbin /lib /lib64 /usr/lib64 | pacman -Qm -
Kilistázza a telepített csomagokat, amik a megadott könyvtárakba települtek. Ezeket a pacman -R paranccsal el kell távolítani.
A biztonság kedvéért még újra raktam a Grub-ot is, mivel nekem vannak más rendszerek is a gépen.
grub-install /dev/sdx
update-grubMajd reboot. Hiba nélkül ment minden.
-
ztsoft
őstag
Megjött a nagy frissítés! Még nem indítom el várok egy kicsit, mert nem vagyok biztos a dolgomban.
-
ztsoft
őstag
válasz
CPT.Pirk #1776 üzenetére
A Google barátom szerint: "Ha a fenti parancsok nem tér vissza egy újabb, vagy legalább azonos csomag verzió, akkor meg kell várni a tükör szinkronizálni.", én ebből ezt veszem ki, hogy a paranccsal lehet ellenőrizni a verzió számokat (linux-3.16.4-1, glibc-2.20-1). Nálam ez van linux-3.15.5-1, glibc-2.19-4, így még nem jött meg az a frissítés.
-
ztsoft
őstag
Most ez, hogy is van? http://chakraos.org/news/index.php?/archives/134-Warning-Manual-intervention-needed-on-your-next-major-update.html Sajnos az angollal hadilábon állok. Ha jól értelmezem, akkor egyes régi csomagokat el kell távolítani, majd újra telepíteni?
-
ztsoft
őstag
Ha folyamatosan telepítetted a frissítéseket, akkor már a legfrissebb rendszered van. Amúgy egyszerűen lehet ellenőrizni, hogy mikori kiadás, ezt a parancsot a konsole-ban futtatva:cat /etc/lsb-release
Nálam ez így néz ki:
zagyi@chakra-acer ~ % cat /etc/lsb-release
LSB_VERSION=1.4
DISTRIB_ID="Chakra"
DISTRIB_RELEASE="2014.09"
DISTRIB_CODENAME="Euler"
DISTRIB_DESCRIPTION="Chakra" -
ztsoft
őstag
Ennyi volt, hiba javítva!
Ez tetszik!
-
ztsoft
őstag
Én is az angol fórumon néztem a csomagok és a stabil résznél is, de ekkor még nem volt róla szó. Közbe volt egy kis dolgom, no meg utána az F1, így nem is foglalkoztam vele. Ép tegnap frissítettem az Arch-ot, gond nélkül ment minden. Amúgy én is így próbáltam frissíteni pacman -Syyu.
-
ztsoft
őstag
Nálatok frissült rendesen a Firefox 32.0.1-ről 32.0.2-re? Én ezt a hiba üzenetet kapom: "A /var/cache/pacman/pkg/firefox-kde-32.0.2-1-x86_64.pkg.tar.xz fájl sérült (hibás vagy sérült csomag (ellenőrzőösszeg)).
Szeretné törölni? [I/n]". Kerestem a Chakra fórumán is, de nincs bejegyzés erről. Lehet, hogy csak nálam jelentkezett a hiba. -
ztsoft
őstag
válasz
Pista0001 #1649 üzenetére
Mindig az utoljára telepített Grub lesz aktív. De egyszerűen újra lehet telepíteni a Chakra alól:grub-install /dev/sdx. Az sdx a merevlemez neve, azaz ha csak egy merevlemez van a gépben akkor sda. Az a lényeg, hogy ugyan oda telepítsd, ahova telepítéskor tette a rendszer.
-
ztsoft
őstag
válasz
Pista0001 #1642 üzenetére
Igaz nekem nincs HDMI kimenetem, de van optikai digitális. Ahhoz, hogy ott hang (fény) jöjjön ki, ahhoz be kell állítani alapértelmezett kimenetnek. De így is csak 2 csatornás PCM hangot küld ki, a Pulse nem képes Dolby Digital, DTS kiküldésére. Az ALSA viszont igen.
Én úgy használom, hogy a VLC beállításánál, kimeneti modul: ALSA, engedélyezem a S/PDIF hangkimenetet, eszköznek meg megadom a digitális kimenetet. Itt egy kép róla: [link]. Így működik a Dolby Digital, DTS film nézés alatt.
-
ztsoft
őstag
A viber fent van a felhasználói (ccr) tárolóban http://chakraos.org/ccr/packages.php?ID=5778
Telepíteni így ccr -S viber, persze ha előtte telepítetted a ccr-t. -
ztsoft
őstag
válasz
ubyegon2 #1459 üzenetére
Most nem arra gondoltam, hogy friss programok legyenek, hanem arra, hogy a kiderült biztonsági rések, hibák javítását is vissza tartják, mondván tesztelés nélkül instabil lehet a rendszer. Most melyik a jobb? Kevésbé megbízható, de biztonságos, vagy megbízható, de kevésbé biztonságos rendszer? Én inkább a biztonságra megyek.
-
ztsoft
őstag
válasz
Medve_papa #1454 üzenetére
Ennek nincs. De van másik, hasonló, Manjarao.
-
ztsoft
őstag
válasz
ubyegon2 #1453 üzenetére
Azért a Mint sem szent, frissítés után úgy magába roskadt, hogy újra kelet telepíteni (még a konzolig sem jutott el). A Mint-et biztonság szempontjából kritikusnak tartom. Könnyű úgy hibátlannak lenni, hogy vissza tartják a frissítéseket. Amúgy ott van a Manjaro is, az is Arch alapon van (az se jobb).
-
ztsoft
őstag
válasz
ubyegon2 #1435 üzenetére
A ".pacsave" fájl az új lista. Sajnos ezen a téren maradt az Arch szintjén, az új beállító fájlokat mindig *.pacsave néven menti el (frissítéskor figyelmeztet rá), ezt kézzel kell szerkeszteni. Én úgy szoktam, hogy egy diff programmal megnyitom a régi és az új fájlt, az újból átteszem a különbségeket a régibe.
-
ztsoft
őstag
válasz
ubyegon2 #1433 üzenetére
A szervereket a "/etc/pacman.d/mirrorlist" fájlban találod. Ezt akár a Live CD alatt is szerkesztheted telepítés előtt. Az aktuális szerver lista:
Server = http://archlinux.puzzle.ch/kdemod/$repo/x86_64
Server = http://www-ftp.lip6.fr/pub/linux/distributions/chakra/$repo/x86_64
Server = http://ftp.ciril.fr/pub/linux/chakra/$repo/x86_64
Server = http://chakra.mirror.garr.it/mirrors/chakra/$repo/x86_64
Server = http://ftp.halifax.rwth-aachen.de/chakra/$repo/x86_64
Server = http://mirror.selfnet.de/chakra/$repo/x86_64
Server = http://mirror.wh-stuttgart.net/chakra/$repo/x86_64
Server = http://rsync.chakraos.org/packages/$repo/x86_64 -
ztsoft
őstag
válasz
Merula Alba #1221 üzenetére
Nyugodtan használd a Chromium-ot, ebben újabb a Flash Chakra alatt (Chromium Shockwave Flash 13.0 r0, Firefox Shockwave Flash 11.2 r202).
-
ztsoft
őstag
Sziasztok!
Próbáltátok már beállítani az időkiszolgálót? Akar hányszor próbálom, mindig ezt a választ kapom: "Nem sikerült elérni ezt az időszolgáltatót: hu.pool.ntp.org.". Teljesen mindegy milyen kiszolgálót állítok be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- borg25: Kórházi beszámoló
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest