- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azozo
senior tag
válasz
Claude Leon #943 üzenetére
Megpróbáltam ,de így se ...
na majd még ha lesz időm
-
azozo
senior tag
Itt szerencsétlenkedek egy mappa megosztással...
Egy hozzá csatolt Windows mappát akarnék megosztani úgy hogy az androidos telom TC Lan plugin segítségével lássa,de nem megy.. megadom neki 192.168.xxx.xx/500
Persze előtte megosztottam a run/media/felah/500 mappát.
Próbáltam így is beírni de így sem megy ...
Felhasználóként és rootként se....Ötlet!?
-
azozo
senior tag
SMplayer !?
Vagy lehet ki kellene kapcsolni az effekteket ....
Én is észrevettem 1080p +dts mostanában akadozik...
Bárhogy próbálom hardveresen is dupla buffer ,még nemm találtam meg az egyensűlyt
Érdekes hogy X11 vagy xv-el megy a legjobban kikapcsolt HW kódolással (képdobás engedve sőt durván)AMD 6000+ 2GB
ATI 5770 -
azozo
senior tag
Steamet próbálta valaki !?
Telepítettem,de a dwarf 2 ingyenest letelepítettem,de akartam indítani,de nem indul nincs futatható blabla ......
Hová szedte le.... -
azozo
senior tag
válasz
szaszayanou #296 üzenetére
Látom te is észrevetted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest