Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Abszolút logikus, ezt teljesen reálisnak tartom, sőt valószínűnek.
Az utána készült interjúban meg aztán két AMD-s arc próbálta oltani a tüzet és ment a szánalmasabbnál szánalmasabb hazudozás, terelés és mellébeszélés, azaz magyarázkodás, hogy hát a keynote-ben kevés lett volna az idő az RDNA4 bejelentésre, hát mondom magamban, ekkorát hazudni hogy lehet.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
makkmarce
őstag
5090nél, több shadermag lesz 25%-al, de csökkentik a frekit 10%-al. Akkor már számolható, hogy kb mennyit megy valójában előre. Érdekes, hogy 5080-nál nem nőtt nagyon a shaderek száma, ott a frekit húzták fel.
Legalább a fogyasztás egész baráti lett. 16gb viszont pont elég lesz, de kell mellé legalább 32gb ram a gépekbe.okoskodom, tehát vagyok
-
makkmarce
őstag
ezt minden évben előadta az nvidia, aztán a valóság meg pár % lett, megvárom a teszteket. Emlékszem a 40xx-es sorozatnál is repkedtek a 60-70%-ok, de annyival nem volt gyorsabb egy 4080, mint egy 3080.
Viszont ha tényleg ennyit gyorsult, akkor legalább lesz előrelépés, és az unreal 5 nem 480p-ben, elkenve fogja renderelni a GI-t és az RT reflectiont.okoskodom, tehát vagyok
-
-
kecsu10
aktív tag
Sajnálom én is nagyon. Amit tudnak tenni szerintem, hogy nagyon bemennek ár alá. Egyébként a 6800xt brutál jó ajánlat volt, 3070ti-t váltottam le rá, és az Amd kártya sokkal jobb, most is az van. De lassan cserélni kell majd, és ha nem lesz jelentősen olcsóbb az Amd midrange kártyája, akkor jön az 5070/ti. (Avagy beérem egy egyszerűbb élménnyel, és elvagyok a kis ps5-ömmel...)
-
arnoldito
senior tag
Hát nem tudom mi lehet a háttérben, de igazad lehet. Feleségemnek mondtam is ezt nézd, hogy remeg, mondom ez vagy izgul a szerepléstől vagy valami nincs rendben azért remeg mint a kocsonya. Ha annyira jó cuccot jelentek be, magabiztos őszinte mosolyom van, esetleg tudnék show is csinálni, de ezt nem csúfolnám shownak. Hát azt mondták, hogy közép kategóriát akarják dominálni, ez nem, hogy az nem lesz, de lehet még az alsót sem sikerül. Mit akarnak ezek után 7900XT körüli teljesítménnyel? Ezt aki kitalálta azt is megkérdezném, hogy mikor ezt kijelentettétek hivatalosan nem vártátok, hogy NV lépni fog rá és nem biztosít oda is kártyát? Hát rakni fog 5070 549$-s áron, és borul is kb minden. Azért ehhez nem kell 3 diploma, ezt a sarki kisboltos üzleti érzékkel is ki lehet találni. Sajnálnám ha így lenne, én AMD fan vagyok és azt vennék, majd meglátjuk.
-
westlake
félisten
-
makkmarce
őstag
A HW unboxed azt mondja megkérdezte, és a teljesítmény adatok nem igazak, merthogy a driver még nincs kész/3rd party gyártók még nem kapták meg. Mikor rákérdeztek, hogy miért nem mutatták be, akkor az volt a válasz, hogy hát csak 45 percet kaptak, és nem volt elég az idő (lett volna idő, volt töltelék bőven, a DELL-es AI bohózat helyett teljesen jó lett volna).
Majd meglátjuk mi sül ki belőle. Mondjuk az már gyanús, hogy memóriában egy komplett generációval vannak lemaradva. Lehet tényleg annyira lassú lett, hogy inkább nem demózták. Nekem jó az is, ha tudja a 7900xt-t jobb RT-vel, de már nagyon váltanom kellene.okoskodom, tehát vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- E-book olvasók
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Philips LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Processzor felvásárlás
- Quad Core AMD Athlon X4 740 3,2 GHz FM2 Processzor
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest