- Realme GT 2 - aláírjuk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Azért ez véleményes. 8K-s videoszerkesztéshez nagyon is jól jön a 16 GB VRAM."
Lesz is kb. 3 ember, aki kifejezetten 8k-s videoszerkesztéshez fog 16GB-os 7600XT-t venni. Erről is írtam a 20-as kommentben.
" Bizonyos generatív AI feladatokra is nagyon-nagyon hasznos."
Ez így van. Nem is azt írtam, hogy nem hasznos, Stable Diffusionre pl. a 16GB VRAM, hanem azt, hogy a kártya gyenge hozzá, amin a 16GB VRAM sem segít ebben az esetben.
A játékok meg megint más kérdés, arról nem is írtam, továbbra is a "munkára" kérdéskörre reagáltam. -
törölt tag
Ezt így értem és a te speciális eseted is oké, viszont az alap kijelentés az volt, hogy jó a 16GB VRAM miatt munkára, videoszerkesztésre. Én erre reagáltam, hogy
1. Videoszerkesztésre nem kell a 16GB VRAM, általánosan ilyen fajta munkára nem jobb semmivel, mint a 8GB-os változat;
2. ha AI mókára keres az ember kártyát, akkor megint csak nem ezt fogja választani 16GB VRAM-mal sem. Stable Diffusionre pl. harmatgyenge.
Ahogy nézem Topazhoz is a 8GB VRAM az ajánlott egyébként és ott sem a VRAM maga a szűk keresztmetszet, valamint nincsenek extrém különbségek az AMD és Nvidia kártyák között, ami furcsa, hogy a drágább kártyák sem teljesítenek annyival jobban ilyen téren, sőt. (nincsenek olyan különbségek mint Stable Diffusionnél) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest