Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
Külföldi fórumokon vallási szintű vita hogy melyik a jobb. Nekem mindig is az ID tetszett jobban.
Helyedben letorrentezném a gog-osat. Úgyis megvetted. Azon meg nincs semmilyen másolásvédelem. Minek szenvedni a régivel?
Az új BG-ket már megvettem, és az ID-t is meg fogom amikor akció lesz. Nekem megéri, nagy fan vagyok.
Ezeknek a natív linuxos támogatása is érkezik majd elvileg.
-
BoB
veterán
X200-on nem tudtam beüzemelni, mert nem volt támogatás arra az upek gyártotta ujjlenyomat olvasóra.
upek nem készített linux-os drivert, a szükséges adatokat pedig nem adta ki így nem készülhetett hozzá közösségi. Később kiadta az adatokat és most elvileg működésre lehet bírni.
A lényeg hogy olyat tegyél bele ami szerepel ezen a listán: libfprint/ Supported devices
lsusb-vel lehet megnézni, pl.:
Bus 003 Device 003: ID 147e:2020 Upek TouchChip Fingerprint Coprocessor (WBF advanced mode)Ebből a 147e:2020 rész az érdekes.
Ez egyébként pont az ami az x200-ban volt. Linkelt listán még mindig nem szerepel, itt viszont igen. Aszondják hogy non-free drivert csomagoltak upek-ekhez azért többet támogatnak mint libfprint.
A jelenlegi x220 beépítettje remekül megy.
-
BoB
veterán
Elrontod a játékuk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben a támogatásról (mi hogy meddig) itt lehet olvasni.
(centos -nél nincs Extended Life Phase, csak production phase 1-3)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)