Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Jah, igen, nem fog menni a
dnfhálózat nélkül (az ilyesmire mindig akkor jövök rá csak, mikor kiadom a parancsot
). Plusz még azt is hibáztam, hogy lehet inkább az nmtuiparancsot akarod használni, az ilyen menüs-szöveges cucc.Szedd le a csomagokat egy pendrive-ra, és onnan installáld, szerintem az a legegyszerűbb (aztán amiket hiányol, azokat is). Vagy az install dvd-n keresd ki, és onnan rakd fel.
-
kovaax
őstag
Gondolom leszedte a network managert is, vagy valami hasonló. root-ként van nmcli parancsod? Ha igen (=nem szedte le a network managert, csak gnome-ba volt betekerve a hálózat), konfigold be vele a hálózatot. Ha nincs nmcli, akkor rakd fel,
dnf install NetworkManagervagydnf install NetworkManager-tui, vagy valami hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van indítsd x nélkül, vagy valami extra light desktopot használj, fluxbox vagy ilyenek nincsenek csomagban?
). Plusz még azt is hibáztam, hogy lehet inkább az