Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Jah, igen, nem fog menni a
dnfhálózat nélkül (az ilyesmire mindig akkor jövök rá csak, mikor kiadom a parancsot
). Plusz még azt is hibáztam, hogy lehet inkább az nmtuiparancsot akarod használni, az ilyen menüs-szöveges cucc.Szedd le a csomagokat egy pendrive-ra, és onnan installáld, szerintem az a legegyszerűbb (aztán amiket hiányol, azokat is). Vagy az install dvd-n keresd ki, és onnan rakd fel.
-
kovaax
őstag
Gondolom leszedte a network managert is, vagy valami hasonló. root-ként van nmcli parancsod? Ha igen (=nem szedte le a network managert, csak gnome-ba volt betekerve a hálózat), konfigold be vele a hálózatot. Ha nincs nmcli, akkor rakd fel,
dnf install NetworkManagervagydnf install NetworkManager-tui, vagy valami hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van indítsd x nélkül, vagy valami extra light desktopot használj, fluxbox vagy ilyenek nincsenek csomagban?
). Plusz még azt is hibáztam, hogy lehet inkább az