- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Én tegnap este szintén 0-ról húztam újra (nem csak a Wine miatt - KDE-vel nem volt hajlandó pl. iPad Mini-ről megosztott mobil hotspotra csatlakozni tegnap késő délután, nagy "örömömre", valamint elszállt a Cairo Dock), most Gnome 3-mal van újratelepítve a CentOS 7, de amúgy a Wine teljesen tisztán felrakva ugyanazzal a hibaüzenettel ugyanúgy elszáll.
Nincs hivatalos Evernote Linuxra, legfeljebb 3rd party kliensek: NixNote, Everpad. A NixNote nekem az #54-ben írt hibaüzenettel elszáll. Az Everpad meg egy rakat Python-os csomagot hiányol, amiket nem is tudom, honnan lehetne beszerezni. Egyik kliens sincs a normál tárolókban amúgy, szóval vadászni kell az rpm-eket. Végül is, ha nagyon muszáj, használom az Evernote-ot böngészőn keresztül, de nem vagyok lelkes az ötlettől.
Jelenleg Dropbox, Skype, Viber desktop kliens, HandBrake, Steam kliens, Opera, VLC, Clementine van, a Thunderbird helyett egyelőre az alapértelmezett Evolution-t nézem meg. Gyakorlatilag eddig eljutottam KDE-vel is, csak több hibával meg bakival, az új telepítésnek meg már okosabban álltam neki. Mivel nem belakott rendszer volt, veszteség nem ért. Alkalmazásokból nem nagyon van többre igényem, LibreOffice ugye eleve a telepítéssel felkerült.
Ami kell még, de nem lőttem még be:
- valamilyen hűtésmenedzsment (talán Simple Thinkpad Fan Control?)
- valamilyen energiamenedzsment (tp-smapi)
- a Gobi 2000-rel kapcsolatban már dereng a fény az alagút végén, a Gobi-Loader leírás kb. 3x átolvasása után.Jelenleg itt tartok, de elszánt vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- EAFC 26
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs