- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Én tegnap este szintén 0-ról húztam újra (nem csak a Wine miatt - KDE-vel nem volt hajlandó pl. iPad Mini-ről megosztott mobil hotspotra csatlakozni tegnap késő délután, nagy "örömömre", valamint elszállt a Cairo Dock), most Gnome 3-mal van újratelepítve a CentOS 7, de amúgy a Wine teljesen tisztán felrakva ugyanazzal a hibaüzenettel ugyanúgy elszáll.
Nincs hivatalos Evernote Linuxra, legfeljebb 3rd party kliensek: NixNote, Everpad. A NixNote nekem az #54-ben írt hibaüzenettel elszáll. Az Everpad meg egy rakat Python-os csomagot hiányol, amiket nem is tudom, honnan lehetne beszerezni. Egyik kliens sincs a normál tárolókban amúgy, szóval vadászni kell az rpm-eket. Végül is, ha nagyon muszáj, használom az Evernote-ot böngészőn keresztül, de nem vagyok lelkes az ötlettől.
Jelenleg Dropbox, Skype, Viber desktop kliens, HandBrake, Steam kliens, Opera, VLC, Clementine van, a Thunderbird helyett egyelőre az alapértelmezett Evolution-t nézem meg. Gyakorlatilag eddig eljutottam KDE-vel is, csak több hibával meg bakival, az új telepítésnek meg már okosabban álltam neki. Mivel nem belakott rendszer volt, veszteség nem ért. Alkalmazásokból nem nagyon van többre igényem, LibreOffice ugye eleve a telepítéssel felkerült.
Ami kell még, de nem lőttem még be:
- valamilyen hűtésmenedzsment (talán Simple Thinkpad Fan Control?)
- valamilyen energiamenedzsment (tp-smapi)
- a Gobi 2000-rel kapcsolatban már dereng a fény az alagút végén, a Gobi-Loader leírás kb. 3x átolvasása után.Jelenleg itt tartok, de elszánt vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs