Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Ja, otthon nem volt, itt az irodámban meg van még pár száz, amit tuti nem fogok elhasználni.
Vittem haza 10 db-t, de talán nem fog kelleni, sőt az usb kulcsra is kiirtam az iso-t, most rufussal, mert se yumi, se xboot, se unetbootin nem csinált jó usb telepitőt.
Ez a rufusos jó lett.A telepités viszont igy is fájdalom lassú volt, a progress igy se ment, csak most már tudtam, hogy időnként rákattintok a jelszó megadásra, majd ok, és akkor látom az aktuális állapotot.
Egyelőre a skype-n és wine-n kivül mindent felraktam, most még minden jónak néz ki. (már amennyire ez a gyerekcipőben járó "játék" /enterprise linux-nak most épp nem nevezném/ jó lehet.
)
Még a boot folyamán ad valami hiba üzenetet, hogy sok a paraméter, ami nem jó, ignorálja. Ez a múltkor még nem volt. (majd kideritem mi ez, mert idegesiteni idegesit)
Most a nux telepitése előtt tiltottam az elrepo-t, igy a vlc nem kérte az ATI drivert.
Remélem nem sokára lesznek még frissitések, mert ezt még nem merném servernek kirakni.
Elég fura ez a software market, főleg, hogy nekem nem kér jelszót, onnan bármit feltelepit..Most egyelőre még azt mondanám, hogy a skype cseszett ki velem, az tett fel valamit, ami lerohasztotta a gépet. Pár nap használat és kiderül. (a 16 éves fiam meg jót röhög rajtam, mert amennyi energiát most beletoltam, hogy legyen egy nem windowsos notebookom is, azalatt 17x rakhattam volna fel csukott szemmel a win7-t az összes frissitésével együtt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)