Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bci
tag
Az baromira nem jó!
Nekem 1 jól szellőző házban a gyári intel hűtővel 1700-as fordulaton 22-23 fokos szobahőm.-en 3.0 GHz-en alapfeszen idle-ben 43 fok volt, terhelve 2500 as fordulaton 55 fok.
jól szellőzik a ház?Lehet akármilyen faxa hűtőd ha a hő amit lead benntmarad a házban?
Az is lehet h. az alaplapod felülmér.
Meg kellene fogni a procihűtőt és ha ott tudod tartani az ujjad kb 5 másodpercig akkor a 63 fok az hülyeség.( azért szénné ne égesd az ujjad, ha már fáj elveheted nyugodtan!
)
Ugye az meg alap h. a borda jól illeszkedi a procira! -
bci
tag
Biztos h. van elektronikai ism.?

Valamelyik molex csati piros+fekete ill. sárga+fekete vezetékein mérd meg a feszt úgy, hogy nincs bennt a proci maj úgy h. bennt van (5v, a fekete a föld , 12v a fekete a föld)
Ha ok. még akkor sem biztos h. ok a táp, nekem pl 1 300 as display egyszer elindult 1x meg nem.
Ja a cmos cleart nem ártana megcsinálni ha még nem került rá sor! -
-
bci
tag
-
bci
tag
Az előző CelD-m C0-ás volt és feszemelés nélkül 166-os FSB-vel volt hajlandó elindulni,emelni max 1-1,5 tizeddel volt érdemes de nem sokat számított, asszem 3.2 GHz volt a max stabilan.Sajna ez van, ezért kell az újabb revíziójút venni.
Valószínű a proci alján lévő kondik a ludasak mert azok mások.
Ja egyébként ekkora írási sebességhez kell 2*512MB KingMax Hardcore 500-asmemóriamodul ami 524 MHz-n megy Dual DDR Linear Mode-ban 3-3-3-6 os időzítésekkel működő PAT-tal.Ennyi! -
bci
tag
Na itt az én cerkám, idáig!
![[kép] [kép]](http://img14.exs.cx/img14/7955/ev23zx.jpg)
-
bci
tag
Nekem is van képem de hogy teszem be ide?
-
bci
tag
Ez így majdem igaz. Én ugyanis a valódi P4-el kalkuláltam, nem holmi 533-as fsb-ssel az pedig ca. 35 rugóval van többe mint a cel, és ha vesz modjuk 50-60 körül 1 9800 prot akkor +35 el már kap 1 Abit X800 Pro-t 85 ezres, a két konfig közti különbséget + had ne említsem...
-
bci
tag
De mondom mert így van !
Játékban is sokkal jobban jár 1 felsőkategóriás VGA val +CelD, mint 1 P4-el középkategóriás VGA-val!
De ha nem hiszed, kérdezz meg valakit tud -e a legújabb játékokkal játszani 9600XT-vel v. mondjuk 9800 Pro-val 1280x1024-ben full grafikán 8x os álsimítás és 16x-os anizo mellett játszani a P4-ével, mert én röhögve tudok úgy hogy meg se kottyan a gépnek !!! -
-
bci
tag
SRÁCOK!!!!
Ma vettem 1 Celeron D 2.4 GHz (SL7VW) procit és 800-as FSB-vel 3.6 GHz en szaladgál alapfeszen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Intel gyári hűtővel minimum fordulaton (kb 1700rpm) hangtalanul!!!!
Erre szokták mondani:
KIIIRÁÁÁLY
...szerintem...

ja és a steppingje E0, mint a P4 Extreme Edition-nek!
[Szerkesztve] -
bci
tag
na senki?
-
bci
tag
Ha valakinek van ezek közül a 2.4-es celeronok közül írja le meddíg tudta húzni:
SL87J
SL7VW
SL7KS -
bci
tag
Mit tudtok erről az e-spec number es 2.4-es celeronDről: sl87v ?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
4GHz+
![[kép] [kép]](http://img123.exs.cx/img123/8193/cpuz0de.jpg)
![[kép] [kép]](http://img123.exs.cx/img123/8964/cpuzmem4pd.jpg)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)