Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
SIS-es lapot sokat láttam már független FSB és RAM frekikkel. Ettől függetlenül tetű volt mind.
Ennek a solteknek a biosában nem látok ilyen FSB/RAM lehetőséget. Nemtom ezt a ''JFSB3: Memory Turbo Mode'' jumpert próbáltad-é már? Ezmiez?
Esetleg megpróbálhatod 100-as fsb-nek beállítani (jumperelni), hátha akkor 3/4-re veszi az FSB/RAM-ot, és aztán adni neki 133-at a biosban (ha hagyja). A 133-hoz 4/5 tartozik elméletileg(133/166(333)). -
plömplöm
őstag
-
plömplöm
őstag
hali
Lehet hogy voltmár, abit bg7-ben megy ilyen CelD? i845g chipset. Abitnál nem találtam erről infót, mármint prescott ügyben, csak annyit hogy 100és133MHz-t bír, intelnél csak a chipsetet találtam hogy az jó.
Van valakinek esetleg ilyen kombója, vagy valaki akinek nem ment?
kösssz
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Saab, Volvo topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest