Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
Aktív témák
-
Hmmz
senior tag
''Kvázi tag'' vaok eladásban is nemcsak a nevemben

Eddig még senki nem panaszkodott, de mivel te kereskedő vagy, adok a cuccokra kipróbálási garit (ismeretlennek én se adnék mer elfüstöli azt hello).
pár nap vagy ilyesmi, de ezt tőled is elvárnám
Ja AMD párti vagyok...a64 van otthon raid meg minden, de ez a gép barátnőnek lesz. ugyhogy ne legyen se meleg, se nem kell húzni, se nem kell igazán teljesitmény, és ne is fagyjon. merhogy otthon sok éve követem az amd vonalat cégnél meg intel, és hát valljuk be, baromi ritkán ugyan de amd ''szokott'' fagyni,
fanatikusok kedvéért a korrigálás : ''Picit hajlamosabb a fagyásra mint az intel''.
Röviden:HAGYVIGYEM AZ ABITOT a cerkável
-
Hmmz
senior tag
Bővebben: link
ez még megvan neked? igazából jobban biznék egy abit lapban és egy cerka 1,7-2,2 között kombiban...
Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest