- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Aktív témák
-
Loretto
veterán
én azért 2000@2740 en járatom alapfeszen 40 fok alatt.:))
-
joe69
senior tag
nincs értelme húzni a szegény cerkát,
így is úgy is lassúúúúúú -
gado
tag
2x256MB DDR pc2100 (valami Micron Tech.,ha ez számít valamit)
-
gado
tag
Talán jövőre vennék egy Athlon 2800+.Ez mennyin megy alapból?Meddig lehet húzni?Milyen alaplapot hozzá?Boccs, hogy sokat kérdezek:B.
[Szerkesztve] -
gado
tag
Az enyémen gyári hűtő van?Ettől is lehet az, hogy nem megy?Terhelés nélkül 36-terheléssel kb 44celsius fok a proci.AIDA-val mértem.
-
_Volkovy_
nagyúr
Miért Intel?25k körül kapsz egy brutálisan húzható AMD procit,veszel hozzá 20k értékben egy fasza alaplapot,és el vagy látva jó ideig.
Nem hiszem hogy az 1.6-os P4-eket 10k-ért dobálnák.Ezek ugye szintén mennek mint a barom(2.8 is lehetséges),de az alaplapod miatt buktad ezeknek a tuningját is.Ha meg már új alaplap kell,akkor az AMD-s konfig a nyerő. -
gado
tag
Most Intel-re gondoltam,de lehet,hogy jövőre beújítok egy AMD Athlon FX-re:DD (csak vicc volt).P4 1.6-ot(Northwood) lehet még kapni?Ha igen mennyiért?
[Szerkesztve] -
gado
tag
2261 MHz lenne.:)
[Szerkesztve] -
gado
tag
Mindegy, úgysem olyan fontos, azért köszi a segítséget.Ezt a procit milyen procira lenne érdemes lecserélni?(olyan 20ezer körüli procira gondolok)
[Szerkesztve] -
gado
tag
Feszültséget kiírja, de állítani nem tudom.
-
gado
tag
_Volkovy_:Az a helyzet, hogy nekem ott csak 100/133MHz van.Hogyan tudom állítani a feszültséget?mert nekem azon nem is enged változtatni.Lehet, hogy én bénázok már megint.
Bazsesz:Már én is hallotam, hogy nem tuningra lettek kitalálva,de gondoltam megprobalom tuningolni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gado
tag
Helo mindenkinek!
Azért nyitok új témát, mert már mindenhol találtam infókat Celeron 1.7 GHz húzásról, de nem ECS alaplapban.A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám egy kicsit feljebb húzni a sebességet, mert amikor az FSB-t 100-ról 133-ra teszem, és újraindul a gép,fekete képernyő, és nem is dolgozik semmit,majd újra indítom, bemegyek a BIOS-ba látom, hogy visszaáll 100-ra az FSB.(hu, ezt jól megmagyaráztam:) ).Az alaplap pontostípusa P4S5A/DX+.Előre is köszi a segítséget.
Gado
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest