- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
LALA_kiraly
őstag
Nekem is ECS lapom van + A64. Nekem se szerette a lapom a tuningot, a bios frissítéstől meg féltem. Ezután mindent elovastam, utána jártam, a lagmegfelelőbb biost letöltöttem és csodák-csodája a márkás lapokat is hajazza a kis ECS-m. Utólag már tudom hogy jól döntöttem, és már csak nevetek a félelmemen.
-
finest
addikt
Nekem úgy is jó. Bár a Celeron D-nél a Sempron a tesztekben rendszerint gyorsabb és ugyan annyiba kerül. Én most nem keresem meg a linket, de volt egy összehasonlító teszt itt a PH!-n ezekről a procikról. Gyakorlatilag a Sempronok mindenben jobbak voltak, amikor meg nem, akkor nem melegedtek annyira.
-
finest
addikt
Willamette magosra semmiképp. A D-verziós Celeronok lényegesebben jobbak. Nézd meg, h támogatja-e őket a lapod. Gondolom BIOS-frissítés után mindenképp.
Amúgy szerintem minden Forint kidobott pénz, ha meggondolod, h mennyivel gyorsabbak még a legolcsóbb Sempronok is - igaz ez lapcserével is jár. Jobban jársz, ha emeled az FSB-ét, amíg engedi.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háztartási gépek
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest