- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Apple Watch
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Aktív témák
-
LALA_kiraly
őstag
Nekem is ECS lapom van + A64. Nekem se szerette a lapom a tuningot, a bios frissítéstől meg féltem. Ezután mindent elovastam, utána jártam, a lagmegfelelőbb biost letöltöttem és csodák-csodája a márkás lapokat is hajazza a kis ECS-m. Utólag már tudom hogy jól döntöttem, és már csak nevetek a félelmemen.
-
finest
addikt
Nekem úgy is jó. Bár a Celeron D-nél a Sempron a tesztekben rendszerint gyorsabb és ugyan annyiba kerül. Én most nem keresem meg a linket, de volt egy összehasonlító teszt itt a PH!-n ezekről a procikról. Gyakorlatilag a Sempronok mindenben jobbak voltak, amikor meg nem, akkor nem melegedtek annyira.
-
finest
addikt
Willamette magosra semmiképp. A D-verziós Celeronok lényegesebben jobbak. Nézd meg, h támogatja-e őket a lapod. Gondolom BIOS-frissítés után mindenképp.
Amúgy szerintem minden Forint kidobott pénz, ha meggondolod, h mennyivel gyorsabbak még a legolcsóbb Sempronok is - igaz ez lapcserével is jár. Jobban jársz, ha emeled az FSB-ét, amíg engedi.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest