- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
zso73
veterán
válasz
LALA_kiraly #27 üzenetére
Jó kis lapok ezek! Általában nem tuning bajnokok,de atom stabil kütyüt lehet vele összehozni! K7S5A-m van.Nagyon szeretem!
-
LALA_kiraly
őstag
Nekem is ECS lapom van + A64. Nekem se szerette a lapom a tuningot, a bios frissítéstől meg féltem. Ezután mindent elovastam, utána jártam, a lagmegfelelőbb biost letöltöttem és csodák-csodája a márkás lapokat is hajazza a kis ECS-m. Utólag már tudom hogy jól döntöttem, és már csak nevetek a félelmemen.
-
hettmann
tag
asszem kiveséztük a kérdésemet, a topik zárható
-
finest
addikt
Nekem úgy is jó. Bár a Celeron D-nél a Sempron a tesztekben rendszerint gyorsabb és ugyan annyiba kerül. Én most nem keresem meg a linket, de volt egy összehasonlító teszt itt a PH!-n ezekről a procikról. Gyakorlatilag a Sempronok mindenben jobbak voltak, amikor meg nem, akkor nem melegedtek annyira.
-
Whaskes
senior tag
szerintem ez a topic zárósfajta
[link] itt kérdez utána. szerintem tudnak tanácsot/tapasztalatot adni.
[Szerkesztve] -
finest
addikt
Willamette magosra semmiképp. A D-verziós Celeronok lényegesebben jobbak. Nézd meg, h támogatja-e őket a lapod. Gondolom BIOS-frissítés után mindenképp.
Amúgy szerintem minden Forint kidobott pénz, ha meggondolod, h mennyivel gyorsabbak még a legolcsóbb Sempronok is - igaz ez lapcserével is jár. Jobban jársz, ha emeled az FSB-ét, amíg engedi.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
hettmann
tag
senkinek semmi ötlete, vagy ennyire siralmas ez az egész?
-
hettmann
tag
Sziasztok!
Azért gondoltam hogy nyitok egy iylen témát mivel olvasgattam már az 1.7es celeronokról amik ECS lapban vannak, valamint a húzás kérdésről is, de valahogy még mindig nem találtam meg rá a megfelelő választ.
Az alaplapom pontos típusa ECS P4VMM2, és ugye ebben van egy 1.7GHz celeron (willamette magos, 128KB L2 cache).
Az lenne a gondom, hogy érdemes-e húzni ezt a procit ha igen hogyan, mennyit és milyen hűtéssel, mert sajnos nem mostanában fogok uj konfigba ruházni
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest