- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Celeron 1000a
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
- Nagy bemutatóra készül az Oppo
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
MaUser
addikt
-
nagyvz
csendes tag
-
MaUser
addikt
-
nagyvz
csendes tag
-
MaUser
addikt
Pontosan. Tesztelésre pedig javaslom a Prime95 nevezetű programot. Ha ez hibázik, akkor lejjebb kell venni a proci sebességén. Ez futhat netezés közben is nem lassít szinte semmit. Ha már 3-4 órája fut akkor valószínű, hogy minden oké. A feszültéségemelést pedig akkor próbáld, ha van kedved barkácsolni, de azzal sem nyerhetsz sajnos sokat.
Ez a 112 fsb nagyon jó ezzel a lappal, nekem a szobatársamék ilyen tomato lapjában egy 900-as semmivel nem magy feljebb. -
Clark
tag
115, vagy 120-szal próbálkozz.
-
nagyvz
csendes tag
a system clock overclockingban ilyenek vannak hogy: (alap 100mhz lenne ugyebar)
103 105 110 112 115 120 124 133 140 150 Ami lenyeg hogy olyat hogy elfustoljon a proci nem nagyon lehet produkalni ha egyesevel lepkedes es ha lefagyast tapasztalok akkor nem megyek tovabbM? -
MaUser
addikt
-
MaUser
addikt
Udv!
Szar alaplappal (tomato v693 baby at....) meddig erdemes huzni a procit? 1000MHZ celeron ''A'' van benne, alap 100mhz lenne a busfrekv., most 1133 MHZen megy a proci, 112mhz ''Sysytem clock overclocking''-al. eddig nem fagy semmi, bar fura lenne, ha fagyna. Alap pIII-ma huto van rajta, bar szerintem eleg jo. Annyi a baj, hogy bar alaplapon van ilyen lehetoseg, de nem mukodik vmi milyatt, nem tudom, hogy hany fokos a proci. Kb. meddig lehet, ill ami fontosabb, meddig erdemes biztonsagosan huzni a procit? 3dmark 2000ben 15%-al javult az elert pontszam (2780 helyet 3149) , amugy inno3d geforce2 mx 400 64MB/64bit, 256 sdram, 8.4quantum fájerböll, 52xlg sb 128 pciHülye válasz, de ameddig megy.:)
Emeld az fsb-t amíg lehet, mást úgysem tehetsz, de szvsz már az 1133 is csoda ettől a procitól, esetleg ha nem enged a lap vcore-t enemlni és szvsz ez nem enged akkor próbálkozz a lábdrótozással, de azzal sem jutsz sokkal feljebb, mert a coppermine 1200 felett nem igen megy. -
nagyvz
csendes tag
-
shtml
őstag
Udv!
Szar alaplappal (tomato v693 baby at....) meddig erdemes huzni a procit? 1000MHZ celeron ''A'' van benne, alap 100mhz lenne a busfrekv., most 1133 MHZen megy a proci, 112mhz ''Sysytem clock overclocking''-al. eddig nem fagy semmi, bar fura lenne, ha fagyna. Alap pIII-ma huto van rajta, bar szerintem eleg jo. Annyi a baj, hogy bar alaplapon van ilyen lehetoseg, de nem mukodik vmi milyatt, nem tudom, hogy hany fokos a proci. Kb. meddig lehet, ill ami fontosabb, meddig erdemes biztonsagosan huzni a procit? 3dmark 2000ben 15%-al javult az elert pontszam (2780 helyet 3149) , amugy inno3d geforce2 mx 400 64MB/64bit, 256 sdram, 8.4quantum fájerböll, 52xlg sb 128 pciA 133 MHz FSB-t alapfeszültségen bírni szokták.
-
nagyvz
csendes tag
-
Yutani
nagyúr
-
nagyvz
csendes tag
ja, meg annyi lenne hogy alaplapon van ilyen hogy sdram bank timeing.. normal fast turbo jelenleg normalon mnnyit jelentene ha turbon lenne (semmit?) ill. lenne vmi veszelye (semmi?)
-
nagyvz
csendes tag
Udv!
Szar alaplappal (tomato v693 baby at....) meddig erdemes huzni a procit? 1000MHZ celeron ''A'' van benne, alap 100mhz lenne a busfrekv., most 1133 MHZen megy a proci, 112mhz ''Sysytem clock overclocking''-al. eddig nem fagy semmi, bar fura lenne, ha fagyna. Alap pIII-ma huto van rajta, bar szerintem eleg jo. Annyi a baj, hogy bar alaplapon van ilyen lehetoseg, de nem mukodik vmi milyatt, nem tudom, hogy hany fokos a proci. Kb. meddig lehet, ill ami fontosabb, meddig erdemes biztonsagosan huzni a procit? 3dmark 2000ben 15%-al javult az elert pontszam (2780 helyet 3149) , amugy inno3d geforce2 mx 400 64MB/64bit, 256 sdram, 8.4quantum fájerböll, 52xlg sb 128 pci
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Celeron 1000a
- (téma lezárva)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Projektor topic
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lightyear - befektetési app
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- További aktív témák...
- RYZEN 7 5700X3D +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (nevedre)!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- AMD Ryzen 7 5800XT BOX - Gari 2029.02.22. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X BOX Eladó!
- Intel Core i5-14600KF LGA-1700 14 mag / 20 szál 3.5 GHz / 5.3 GHz
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5617
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest