Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Sanyo
senior tag
Egy haverom is volt kint a cege megbizasabol, o azt mondta hogy TFT monitoron kivul mast nem nagyon latott, rengeteg a tajvani gyarto. Hozott nekem Creative meg Thermaltake reklamtaskakat es Unreal2 posztert. Sajna az AMD-s kulcstartojat nem adta nekem. :)
-
csabika25
aktív tag
Sziasztok!
2 napom volt végigfutni a CeBIT-et, gondoltam megosztom veletek azokat a címszavakat, amik feltntek, mint trendek. Én kevésbé vagyok hardveres, d biztos idetalál valaki, aki szintén itt volt, és elmeséli a tapasztalatait.
Szóval: mobilok: 2003-ban tovább terjed a csicsás mobiltelefónia. A készülékek színesek, szagosak, és egyre multimédiásabbak. 2003 harmadik negyedévében akarnak az UMTS-sel, azaz a 3G-s telefonokkal dobbantani.
Új mozaikszó a VoIP over ADSL. Nekem ez azt súgja, hogy talán el tud terjedni az IP-s telefonálás.
Imaging eszközök: a digitális kamerák egyre többet tudnak, amik meg nem, azok egyre kisebbek. Már láttam olyan videokamerát, ami közvetlenül DVD-re ment.
Általában is igaz, hogy minden egyre többet tud. 250 GB-os HDD, 1 GB USB token, satöbbi, satöbbi. Minden egyre dizájnosabb. Olyan házakat láttam, amiket elmesélhetetlenek.
A monitoroknál úgy tűnik, hogy a gyártók már erősen TFT-ben gondolkodnak. Nagyon kevés új fejlesztésű CRT-t láttam. Viszont van már fakeretes LCD is.:)
Hirtelen ennyi, akinek van még tapasztalata, ossza meg velünk!
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Arc Raiders
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Motoros topic
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Isten veled Anthem - Ma leállnak a Bioware játékának szerverei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest