Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Netfone
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
''De, ha téged zavar megteheted a fogyasztóvédelemnél.'' Ezt is hozzá írtam. Szóval a te idézeted ezzel a kiegészítéssel teljes. Én behejettesíthetek a princoval és rám is érvényes : ''De, ha téged zavar megteheted a fogyasztóvédelemnél.'' A hozzászólásnak egészében van értelme. Nem úgy, hogy csak azt veszed ki belőle amit úgy gondolsz neked előnyös!
És annyit hozzá, hogy engem zavart. De mivel te nem tettél semmit valószínüleg téged nem zavar, hogy szar a tesco-s cd/dvd! De, ha nem zavar akkor meg minek írod ide?
Ja és egy kis apróság. Én 1x-esen írom a dvdt annál lassabban nem igazán megy bocs.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest