Hirdetés
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
válasz
üzenetére
Most úgy őszintén ki mondta hogy fel akarlak jelenteni? Nem szokásom senkivel kibabarálni,még ismeretlenekkel sem. Csak véletlenül láttam a fórumon a témát és gondoltam megnézem. És ki mondta hogy vásároltam tőlük bármit is? Hivatalosan üzletben vásárolok cd-t és dvd-t is ha akarok, normális áron (cd 90Ft, dvd 200Ft, matricával) amiről számlát is adnak. Szóval nem voltam rájuk szorulva. Én nem 'nagyüzemben' írok lemezeket, hanem csak a netről letöltött cuccokat mentegetem ki rájuk. És mellesleg a gépemen a softwarek mind jogtiszták (pedagógus licensz) illetve freewarek. Játékra meg nincs időm, meg pénzem, mivel családom van, gyermekem és ők előbbre vannak mindennél. Meg különben is szaklapok mellékleteként eszméletlen mennyiségű teljes verziós játék kapható 2000Ft körüli áron. Ha meg zenét akarok hallgatni ott a rádió. Ezekkel csak azt akartam mondani hogy nekem nincs félnivalóm.
Ja és mégegy dolog. Mivel tudod bizonyítani hogy az általad vásárolt lemezek hivatalos forrásból származnak? Elég érdekes a dolog, mivel a matricát ugye a lemez tokjának a celofán borítására szokták ragasztani, amit a kukába dob minden épeszű ember. Tehát elvileg mindenkit aki írható cd-t vagy dvd-t vásárol, akárhol is teszi lehetne érte csesztetni? Egyébként a Princo lemezeket több nagy műszaki áruház is forgalmazta a betiltás előtt. És érdekes módon nem tudok róla hogy valaki is reklamált volna a lemezek minősége miatt.
A tettedről pedig (amennyiben tényleg Te voltál aki felnyomta őket) megvan a véleményem, de inkább nem írom ide mert rögtön kimoderálnák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Jövedelem
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Amazfit GTR Mini okos óra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs