Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
Szerkesztés 2, csak letelt a 8 perc...
Nem veszek semmit legálisan, amit olcsóbban be tudok szerezni illegális forrásból. Az engem nem érdekel, hogy ezzel másnak ártok, mert nem az én bajom, és mielőtt bárki fikázna ezért engem (bár nyugodtan lehet, megértem) erről szól a kapitalizmus! Nem a másik átbaszása, hanem a konkurencia tönkretétele törvényes eszközökkel, Ha megnézitek, mindenhol ez van (pl. a Philips is a konkurenciát akarta csökkenteni / tönkretenni azzal, hogy a Princo forgalmazását megakadályozta vagy mi a fene). ''Okosak élnek, buták halnak''. Hidd el, hogy van a környezetemben elég vállalkozó, látom, hogy mit csinálnak. Van olyan vállalkozó ismerősöm, aki az utolsó papírlapról is számlát ad, az ő helyzete egyre nehezebb, egyre nehezebben megy a bolt. És van olyan is, aki néha mellőzi a számla kiállítását és a valóságbnak megfelelő könyvlést, ő vígan megvan, fellendülőben van a bolt. Na de tényleg nem erről szól ez a topic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- VGA kibeszélő offtopik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest