- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Nagyon amatőr vagyok, de a hp 735-ösöm csinál 2 felbontásban...maxban és 640x480-ban.
Ha picit elbújik a Nap max felbontásban nagyon zajos a kép, míg 640-ben jobb..erre gondoltál? -
And
veterán
Hi! Arra gondolsz, hogy ha a készítendő kép felbontását csökkented a gép menüjében, akkor ugyanannyi input-pixellel foglalkozik-e a jelfeldolgozó, mint teljes felbontásnál? Mivel az optika mindig ugyanakkora képet vetít, és a perspektíva / látószög ugyanaz marad, szerintem igen. A képkivágás (az érzékelő felületének csak egy kisebb részéről történő képkészítés) szvsz inkább digitális zoomot jelent. Abból kiindulva, hogy az utólag, programmal visszaméretezett képben a zajtartalom nem annyira feltűnő, szerintem a kisebb felbontás jótékony hatással van a zajra, mert kiátlagolódik. De lehet, hogy ezt az az eljárás (resampling) is befolyásolja, amivel csökkentik a felbontást.
-
mustaar
csendes tag
Halo.
Ha egy maximum 5 mpixelesre tervezett ccd -re csak 3 mpixelt erőltetek rá akkor elvben csökkeni kéne a zajnak? Szóval mindig a teljes ccd-t használja a gép?
Előre is köszönöm: Mustár
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest