Hirdetés
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megtollasodik középkategória
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #24596 üzenetére
No, most már jobban érzem magam... letöltöttem ismét, és benne van!
-
Pancsermeste
őstag
válasz
#67688960 #24591 üzenetére
Akkor ez mijez itt?
Nem igazán vágom a témát, mert bár több éven keresztül csak Radeon kártyám volt, de mindig csak a Drivert szedtem le és telepítettem, és külön amit esetleg kértek a programok. Most viszont kénytelen voltam az egész csomagot felnyalni, mert sajnos CCC-t is kell használnom.
-
Pancsermeste
őstag
-
Pancsermeste
őstag
válasz
#67688960 #24562 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy a Framework-öt azt a driver telepítő tartalmazta és menet közben felrakta azt is.
Amúgy furi nekem, hogy ilyen sokaknak baja van az AMD driver-ekkel, mert nekem soha nem volt problémám, pedig legtöbbször nem szoktam uninstallálni az előzőt, hanem rábízom a telepítőre hogy "frissítse" az újra.
Ha jó napom van, akkor persze előtte uninstall...
A jelenlegi rendszerem már több, mint 3 éves, anno LGA775-re telepítve, majd alárakva egy AM2+ lap, utána átghostolva egy SSD-re, majd megkapta a jelenlegi AM3+ lapomat, hozzá időnként kapott nV VGA-kat is különböző driver-ekkel + physX, jelenleg is van a gépben egy kis geforce a radeon mellett, és semmi gondom a mostani legújabb driverrel sem. -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Itt is megkérdezném... erre valami ötlet?
-
Pancsermeste
őstag
válasz
mikk2000 #3284 üzenetére
"...de egy sima uninstall/install se tart soká, és ekkor a progi megkérdezi úgyis, hogy mi legyen az eltárolt beállításokkal."
Azért ez nem ilyen egyszerű ám! -én már csak tudom, mert szívtam ATT-vel éppen eleget.
Viszont kénytelen vagyok ezt használni, mert ezzel tudom a lehető legjobban optimalizálni a kártyámat. -és az ebben nyújtott segítségért köszönet katt777 kollégának, aki nagyon segítőkész volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Futás, futópályák
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- MSI Radeon HD 7870 OC GHz Edition 2GB GDDR5 videokártya,hibátlan állapotban,tesztekkel!
- Új,Bontatlan MSI VENTUS 3X OC RTX 5090 32GB - 3 év magyar bolti garancia - Névre/cégre számla
- XFX SWFT 210 AMD RADEON RX 6650 XT
- Új,Bontatlan ASUS TUF RTX 5090 32GB Gaming OC - 3 év magyar bolti garancia - Névre/cégre számla
- ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC Edition 8GB GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest