Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mcwolf79 #32427 üzenetére
Árnyékok? Nekem talaj se volt
Szerintem amiket ír annak fele lehet max igaz ... neten keresgél azt beröffenti , hogy nála mindig szar az AMD , korábbi hsz-ban látható , hogy nem is tudja millen kátya létezik R7 és R9 fronton , kérdés után szerkesztette be a helyes jelölést ....
Nem lehet valamiképp tiltani , hogy nem akarom látni XY hsz-eit ? sztem hasznos funkció volna ...
-
FoLey-v
addikt
válasz
mcwolf79 #24456 üzenetére
Benchmark eredmények nem nagyon izgatnak,csak játékok alatt mit tud produkálni,lehet 1-2 gamenál jobb,de lehet,hogy rosszabb eredményt is kaphat
Mint Windows 7 vs. 8 ott sem hiszem el nagyon,hogy jobban futnának a gamek,egy részletes tesztért elhiszem,de pletykák szerint még nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest