- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SI
tag
-
katt777
félisten
válasz
stefyY #24534 üzenetére
Én eddig is arról beszéltem, hogy lehet hibás. De 2D-ben pont a kevés kraft tud ilyet produkálni. Lehet hogy érzékenyebb egy tuningra pl, de megnézheted AB-rel fixálva a feszt. Ha nem jön elő, akkor itt a bibi, VRM-ek nem 100-asak, legalábbis az AMD speckói szerint. Erre írtam, hogy Sapphire nem szokott gyengébb alkatrészekkel kártyákat építeni, de előfordulhat éppen. Anno nV-n GB karikon ált. nem jött elő hasonló hiba, amikor minden más gyártónál borulgatott.
AMD-nél hosszú évek óta azt látom, hogy bizonyos kártyákon előjönnek a hibák, másokon meg nem, és persze utóbbiak tulajai ált. fennen hangoztatják, hogy jó a driver, user error van. Én nem tartozok közéjük.
-
katt777
félisten
válasz
stefyY #24511 üzenetére
És az miért zárná ki, hogy egy következővel meg van?
AMD-nél inkább az a fura, hogy 8 hónapig nem volt.
Nyilván persze azt a drivert érdemes használni, amelyikkel OK a rendszer, 13.12-t még nem volt érkezésem kipróbálni.
adamssss: HA AB-t használok, nem veszi vissza a sávszélt, de nem is fogyaszt többet azonos feszen, legalábbis Aida szerint.
gog: Meg a hibákat elcsalni.
Ja, ez az optimalizálás.
Aethel: Kezd érdekelni az új driver. A végén a Mantle-lel is az lesz, mint anno a régi CF-rel: annyira bugos volt, hogy inkább letiltották a régebbi chipseteket, ott buktam el anno az AMD + CF-ös konfigomat. 3870-eknek kellett volna az új driver, az alaplapban meg nem működött vele a CF, régivel működött a CF, viszon 20%-kal lassabbak voltak a kártyák. Optimalizálás, ja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Léghűtés topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest