- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imree970
csendes tag
Össze jött a 11000 gem freeből +5 legendary card... Nem is lett olyan rossz második 3as rollra jött egy 5/5 life draines Dracula (1. Drakulam) , utána jött még egy Drakula, aztán egy Harpy Queen (1.), 1 snowzilla, 3 champion, 2 druid, 1 sucubus és egy nindzsa...
PD várat magára de már annyival könnyeb lesz h sorakoznak a herok előtte, bár az orc sem jön...
-
Imree970
csendes tag
Hát, ma elnyomtam 12 000 gemet rollra + 3 special hero cardot + 1 legendary hero cardot az event hatására.
Nem tudom hogy én a "szerencsések" közé tartozom-e de jött belőle 1 champion, 4 druida, 1 sucubus, 1 snowzilla, 1 warlock, 1 pixie , 1 siren ( megmaradt a 20k shard).Most 28.800 mightem van, eddig a cupid, snowzilla volt(ork, vlad, PD várat magára) szóval senki ne búsuljon. Az új hero-im mennyire jók, valamelyik mehet TG, druid, cupid, immortep, grisly, snowzilla helyére?
-
Imree970
csendes tag
Na végre egy kis szerencse, eddig nem volt semmi, most meg jött egy snowzilla és az immortepre meg egy "free" 5/1 revive a scatter (1/5) helyett. Eddig kaptam 2 ninjat, 2 Atlantycoret meg egy succubus, nem beszélve a cupid meg a mostani snowzilla
-
Imree970
csendes tag
Castle clash nem szeret engem VÉGRE össze jött a shard az immora erre dob neki 1/5 scatter - t, és még az a talent pörgető quest sem volt, pedig most kellene (mondjuk a TH 17 upgrade miatt nincs is annyim)
-
Imree970
csendes tag
Mekkora mákom volt, 3 smurf accountomon nem jött semmi, meinemen össze jött 1000 gem /14000 might van/, mondom rollolok egyet és mit kapok egy cupid - ot 4/5 tenacity vel, jó ez neki? Mondjuk 4/5 jobb mint 1/5 :-)
-
Imree970
csendes tag
Nekem olyan "reklámot" dobott ki hogy "First 10 get free gems" - ilyen esetben kéne kapni gemet mindenkinek nem? Volt valami update?
-
Imree970
csendes tag
Grat! /nekem nem rollolnál? / Amúgy most mi van mindenki most kap legendeket PD, nekem 7 herobol 2 ninja, ez mi? Frissítésben volt valami ?
-
Imree970
csendes tag
2db 450 gemes roll 1ninja többi csak elit, de legalább 1 legend, ninja meg még nem volt :-)
-
Imree970
csendes tag
Hbm-ben mi a jó fel állás? Ha lehet nem gem only hős fel állás legyen
-
Imree970
csendes tag
Amúgy az csak véletlen hogy megvolt nekem az E, vagy farmolhatom azt, heroim AC 75 3/9, succubus 91 3/9, druid 91 3/9, champion 80 3/9, TG 81 2/9. Tornyok 6 osok. Falak mid 10 és 40:1 bázis alapú. Vélemény?
Szerk. Maradt még a végén mindig 2 hero meg 2 torony -
Imree970
csendes tag
Sziasztok, még új vagyok itt, szerintetek az Paladin, Champion, Succubus, Druid, Thunder God jó lesz egybe? ,mit mire kellene cserélném?, még csak 6100 mightem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Autós topik
- Hegesztés topic
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest