Új hozzászólás Aktív témák
-
pcpunisher88
tag
válasz
robertinyo70 #7055 üzenetére
Ugyan az jò hozzá.csak szerencse kell h boss jò helyröl jöjjön.ugyan olyan mint O csak boss erősebb
-
pcpunisher88
tag
válasz
IMIIKE1998 #7031 üzenetére
Igen mondta h rossz volt a gèpetek.
-
pcpunisher88
tag
válasz
IMIIKE1998 #7029 üzenetére
Voltál.Csak ahhoz a heti shardbeadást teljesíteni kell
-
pcpunisher88
tag
12.000 shardom van.azert nem nyomom el mert általában akkor szokott nem adni mikor egy heroval skill szintet lepek.zold konyvem is van vagy 600 de azt questnel igy os ugy is adja mèg ha gyorsan is csinálom meg.tegnap mesa 3 ban is jott zold kèk lila ès csak 340 shard jött össze.de ma megnèzem ismèt h mennyi gyűlik
-
pcpunisher88
tag
Probaltam ugy hogy 39-40-39-40 de semmi.csináltam sorba is hogy 37-38-39-40.szinten semmi.probáltam ugy is hogy nèha expertet nyomtam de ugy se ès probáltam teljesen más csapattal.akior egyszer bejött aztán 10 körre megint semmi.azt hiszem ez egy ilyen pech sorozat ami havonta visszatèr egy hètre.
-
pcpunisher88
tag
Nekem a mai dungeon termèsem 28-bòl semmi.lassan azon sem kell meglepődnöm hogy ha egy darab shardot sem kapok egèsz nap.wikin lassan frissithetnèk azt az állittolagos 28% esèlyt.
-
pcpunisher88
tag
válasz
Padawan333 #6939 üzenetére
Ja igy már èrtem.nálam ugyan ez a helyzet.a lost realm egy szar ès a battle altarok ráadásul nem is adnak annyit h megèrje rajta idegeskedni.egyszer bekapok rajta egy moltanicat ès egy ariest aztán cseszhetem.arena-ban nekem sikerult 3-4k körül maradnom de már 180-as pdk ès ninotaurok jönnek igy esèlytelen feljebb jutnom.ha vissza csuszok legalább kapok körönkènt a 40et
-
pcpunisher88
tag
válasz
Padawan333 #6931 üzenetére
Raiddel ne is foglalkozz h. levernek.nincs olyan ellenfèl ahová nem lehet bejutni, lehet az akár a top 10is.
-
pcpunisher88
tag
-
pcpunisher88
tag
Belèpèsnèl forumon ki van irva , hogy mik frissülnek.30.napon a legend kártyábol csak shardos herok +pd cupid aries ès snowzilla pörgethető ki.mesa 3-4 en változtatnak.Ha jòl èrtem talán a nyeremènyen.jön pixie ès voice chat.Valaki èrti a többi szöveget?
-
pcpunisher88
tag
válasz
DomanVilii #6807 üzenetére
Inkább várd meg.elmèletileg valentin napkor èrkezik pár száz gemmel.
-
pcpunisher88
tag
válasz
robertinyo70 #6799 üzenetére
Nem nagyon èrtem èn se az angolt sajnos de látom, hogy mások milyen talentet használnak ès az adott játèkmòdba melyik herot rakják be.
-
pcpunisher88
tag
válasz
vendingo #6796 üzenetére
Igy visszaolvasva tènyleg kicsit èrtelmezhetetlen.nem sèrtődtem meg rajta csak általában èkezet nèlkül irok telefonrol.gèpet ritkán használom, ezèrt is nem írok èkezetet ès nem használok mondtad elejèn nagy betűt sem.cc-ben az èkezet nèlküli iráshoz már hozzászokhattatok volna vagy ott se èrtitek az èkezet nèlküli írást? Remèlem igy már megfelel
-
pcpunisher88
tag
válasz
vendingo #6793 üzenetére
Legközelebb akkor nem irok.siettem mert unom h sok ember magátol nem jön rá arra amire egy idő után kellene ezert irtam gyorsan.de ahogy elnèzem feleslegesen.aki már jó ideje játszik az azèrt kitapasztalhatná h melyik hero mire ès hol jó.a minotaurra en a war godot azert cserelnèm revitalizere mert pd cupiddal a második skillfeltöltès után rombolja az egèsz pályát de erre jöjjön rá mindenki maga.you tube-on nem vèletlen van annyi videó.sokat lehet belőle tanulni ha valaki veszi a fáradságot ès utánanèz.
-
pcpunisher88
tag
válasz
robertinyo70 #6770 üzenetére
Roviden leirom az en meglatasom.en nem csak 6 herot huzok mivel nem mindegyik jo akarhova.raidbe dungeonba pd cupid minotaur sm( tg vagy aries van neha sm helyett) vlad santa.hbm ugyan ez de ott minotaur helyett druidot rakom.bossba imotep tg champion pd druid sucubbus.itt pl imo champ es sucu eleg 140 korul 5/9 en ha pd legalabb 7/9.es nalam 5/5 berserk.mesara pd cupid vlad sm,5. Nek meg attol fugg 2vagy3.2 be frost witchet neha berakom.igy boss szinte nem is ut.de ezt irtam is.mesa 3 ra sucu jon meg vagy minotaur.mesa4 nel viszont sm helyett inkabb santa es minotaur helyere imotepet elore mivel revives es birja is.expedition miatt is jo ha van 8-9 herod huzva.attolf fugg persze h mekkora mighted van.lostba igen valtozo.adott ellenfel valogatja kit erdemes huzni.en most leptem 15. Szintre igy atlanticore lassan szamomra elengedhetetlen berakva elore pd melle h hamar toltodjon a skillje.en bossosokra gondolok itt druid es sucu heavy blowot raktam igy 6-bol 5 komazik.arenaba szinten nincs druid.pd cupid aries tg(5/5 revitalize miatt)sucubuss minotaur komazas miatt.egyszoval ha megy bossba a perma akkor azok kozul csak azt huzd amit mashol is hasznalsz ezert en sem huzom imotepet150en tul sucubusst max140ig champot meg 140ig toltam.paladint ninja hagyd a fenebe.nalam mindig pd az elso ahogy az elottem szolo is mondta h mesaba nagyobb az esely ha pd van elol.
-
pcpunisher88
tag
válasz
robertinyo70 #6770 üzenetére
Èn a helyedbe felnyomnèk mindenkit 180ra.nem is èrtem a kèrdèst.ha pdd a legnagyobb akkor logikusan huzd 160+ra vagy nyulj bele a zsebedbe ès vedd meg minotaurt.megèri.nekem bejött.amugyha ezt tènyleg komolyan kèrdezted èn vennèk egy frost witchet.140+ 7/9 re nyomnám ès mehet mesába.moltanica helyett használom èn is mig nem lesz meg
-
pcpunisher88
tag
válasz
biro567 #6774 üzenetére
Ha van klanod akkor miert nem kerdezted meg tőlük?de hamar ra lalehet jönni h mindenki èkezet nèlkül ir.nem veletlenül.ha mesara invitalnak.akkor 3dolog lehet amiert nem tudsz belepni.ha mar 4 en bent vannak.de akkor azt irja h full.ha nincs kardod h mehess vagy ha epp mar megszünt az a mesa menet vagy töröltèk
-
pcpunisher88
tag
Vannak dolgok amik alap kellene hogy legyen.ha mar jatszottal eletedben jatekkal akkor biztos talalkoztal mar olyannak h ha kapsz valamit akkor egy ures helyre kerul be a cucc.gondolok itt pl. A questek alatt kapott konyvekre.mesanal tobbfajta dolog jar.lostba a cuccok is ide kerulnek amit 10k might felett tudsz hasznalni.a pajzsra amire te gondolsz az a merit.expeditionba es mesaba kapod amiket a warehouseba tudsz elvasarolni
-
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #6742 üzenetére
Arenaba vedekezesnel rakj be egy db gyenge herot igy siman leverik es igy hatrebb tudsz kerulni
-
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #6714 üzenetére
Druidad meg lehet mivel asszem a 21. Nap jon majd es nem a vegen.pala helyett.a 30. Nap meh a kep alapjan nem biztos h hero cardot ad hanem lila ajandekdobozt.gondom vagy ez vagy az fog esni.na persze ez az en meglatasom
-
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #6688 üzenetére
Trialba kaptam.itt azert ritka h herot ad.manna kell.nekem pl questbe 1.5milaat kell beadni vagy epp gyujteni es inscribe-be is kell bővel
-
pcpunisher88
tag
http://us.forum.igg.com/forum.php?mod=viewthread&tid=185200&extra=page%3D1
-
pcpunisher88
tag
válasz
robekraptor #6520 üzenetére
En is alig kapok.es sokan vannak igy.azt vettem eszre h mig kicsi volt a mightem akkor napi belepesnel meg nem adott es hbmnel is mig csak h-t csonaltam akkor dungeonban questben osszejott kb 1000..48.000mightnel sok jon reggel es hbm O-t csinalom ies questben os tobb jon viszont dungeon szart se ad de igy is ugyan ugy osszejon 1000/nap.szoval szerintem ki van szamolva h nagyjabol mennyit ad egy nap.na persze ez az en meglatasom.de figyeld es ird ossze h mennyi jon
-
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #6469 üzenetére
Xia mia uuuu?
-
pcpunisher88
tag
válasz
Csixi68 #6455 üzenetére
klánba azért jobb bossolni mert ha pl 3 van akkor neked nemkell fejlesztened a sajátod egy valag shardért.boss 3 nál mindenki az alapján kap amennyit ut.ha erős vagy akkor nincs gond de ha nincs jó herod és nem tudsz sokat utni akkor nagyok kiutik hamar a bosst és igy nem tudsz érvényesülni.nálunk ugy megy h picik elkezdik és én az utolso 40 millanal szalok be, igy ok uthetnek 80 millat osszesen mi nagyok meg a végén leverjük a maradékot igy ha megy a perma akkor mi megkapjuk a maxot vagyis 14300hb-t ők meg átlagban 6-7-8k hb-t.de ha mi elején mennék akkor 3 perc alatt vege lenne mivel a boss életerejét akkor veszi le amikor kiutnek v.lejár a 3 perces menet vagyis akkor csak 2-3k HB-t kapnának.ezért nagyoknál szerintem alap kellene h legyen a végén beszálni de ez máshol nemtom h hogyan megy
-
pcpunisher88
tag
válasz
KohanTroon #6446 üzenetére
meg éppen nem jonnek reggel akkor aznap nem is tudnak bossolni.hat nem semmi egy klánod van.ennyibol akkor picik csinaljanak maguknak igy boss1-be 4300hbt kapnak minden nap és az ő időbeosztásuk szerint.nem kérsz semmit cserébe de nem is kapnak semmit.hm ez jo
csak gratulalni tudok
-
pcpunisher88
tag
válasz
Saskakas18 #6426 üzenetére
Azt el tudja valaki mondani h torchba hogy az istenbe szedtek ossze annyit? Mi kevesen vagyunk fent hajnalban sajnos.2.45 korul szoktunk tamadni igy 55 kor mar javaban vedekezunk.5 emberke kb 1000hb-t es 80 shardot szed ossze
-
pcpunisher88
tag
válasz
IMIIKE1998 #6374 üzenetére
Ha nincs epulet hiaba van herod.kicsit nezned a dolgokat mikozben jatszol akkor feltunne neked is.szerintem gyengek a varadon belul az epuletek.hbmnel meg mindig nezd h mi tortenik.abbol tudsz tanulni h miert nem tudod megcsinalni
-
pcpunisher88
tag
válasz
Csixi68 #6352 üzenetére
Druid tg kozul huznam.ariesnek a skilljet told nagyon.champot meg en nem is nyomtam feljebb 140 nel.nekem pd160+ 7/9 5/5 berserk cupid 148 5/9 3/5 berserk druid150 5/9 2/5 heavy blow aries 138 5/9 1/5 berserk vlad 148 7/9 1/5 berserk.santa138 6/9 4/5 war god.ezek vannak hbmnel es valtottam magic towerre.mindegyikben 3-3-3 szintuek.TH lvl17.Trialnal ugyan ez a felallas csak druid helyett Minotaur 138 5/9 4/5 revitalize van koma miatt.ide jo champ
-
pcpunisher88
tag
válasz
Csixi68 #6350 üzenetére
Nekem ezekkel mindig elmegy o/5 ig.champ helyett dobj be valakit.nekem 5-6-7es skillek vannak140+es 150+osok.de szerintem vlad es santa nelkul bajba lennek.pdn meg ne csodalkozz.nemtom h egyaltalan valakinek lement.L10et is sikerult mar megcsinalnom.de pd cupid gr es atlanticorenal automatikusan elnyomom
-
pcpunisher88
tag
válasz
IMIIKE1998 #6347 üzenetére
Jo ha van mind2.ha nincs vladod jo az imo bossba is mivel komazik.en mar csak ott hasznalom tanknak.gr meg jo mert messzirol leszedi a herokat
-
pcpunisher88
tag
Snowzillat nem hasznaltam szinte sose mert igy is tul sok a herom.elmeletileg azt mondjak h nagyot ut de en 100as szinten nem vettem eszre es nem is foglalkoztam vele sose.szerintem ninja jobb arenaba.viszont raidbe szerintem nagy szinten jobb mivel tobb celpontra sebez mint sucubbus.hbmre talan akkor lenne jo ha menne neked az O hbm mert ugye ott van 150es boss
-
pcpunisher88
tag
Abba tudna valaki segiteni h kaptam egy 4/5 os self destructiont es nemtom kire rakjam.santa skilljenel zarojelbe ott van h lvl 5 self de 4/5 war godom van rajta.ariesen 1/5 berserk vladon 1/5 berserk minotauron meg 4/5 revitalize es smn meg 2/5 slow down.ezek kozul kellen valakire dobnom
-
pcpunisher88
tag
válasz
IMIIKE1998 #6273 üzenetére
arrow v.magic
-
pcpunisher88
tag
válasz
HardCore17 #6210 üzenetére
vagyis par honapig nem tudnal beadni.sok emberkevel szemben nem lenne igazsagos
-
pcpunisher88
tag
válasz
HardCore17 #6203 üzenetére
Hali.hozzank jöhetsz ha gondolod.vannak kicsik es nagyok is eggyarant.shard beadas mightol fugg igy neke 150 hetente.belepesnel kell 100at beadni de az az elso hetidbol levonodik..ez csak azert van mert sokan szeretnek 0 shardal belepni egy hetig aztan nem fizetnek. hun2 a klánom
-
pcpunisher88
tag
válasz
Csixi68 #6199 üzenetére
Hat ez sem sok exp.az 5.kör a lenyeg mivel akkor adna sokat.a dungeonbol meg az utolso.asszem 8as.es a szamok a shardos palyat jelentik vagyis a 40 az az utolso kek dungeon mert a leges legutolso nem kek.expertbe meg 5.pack-ban jarok.dungeonoknal a sorrendet irtam mert igy szoktam.altalban a 36 shardosat adja.amugy nem arra voltam kivancsi h te melyiket nyomod hanem h kapsz e erte.hbmnel meg ahogy elnezem ezek szerint te sem kapsz.mivel 3 bol kettonel kb 120at kaptal ami egyenlo a nullaval mint nalam is10 shardos palyaert meg nem allok le dungeonozni
-
pcpunisher88
tag
Sracok.mondja mar meg valaki h mi az isten van a hbmekkel.M-et nyomom miota van.eleinte rendesen kaptam is 400.000 es 500.000 kozott.par napja meg siman 0at.kivettem oszlopbol mondenkit.ha csak 1 embert hagyok bent akkor kb 100.000ret kapok.miutan csak a herom megy akkor sem ad tobbet hanem alandoan mannak.valamikor meg bedob egy samant messze es az istenert sem megy le mert lejat az idom.nekialltam nyomni az N-t .siman lemegy.2 herom hal meg erre 5.nel megint bedob 500.000 mannat.igy kapok kb 200.000expt.mi a jo istent csinaljak.mennyek vissza g-re h-ra vagy mi az isten.ott sem kaptam kevesebbet.masnak is van evvel baja vagy csak engem szivatnak?dungeonrol nem is beszelve.36-38-39-40-33 mat nyomom alandoan felvaltva neha benyomok egy expertet is es tagnap 30bol 3x adott.ez mar kicsit sok
-
pcpunisher88
tag
Az en velemenyem szerint legendary hero card annak jo akinek nincs legendje.en more eventnel kaptam 3 mat.2 pala egy druid.nekem orksbane es moltanica nincs igy szemely szerint ertelmetlen a kartya.rollozasnak ha mar kapsz kettot might novelesre kivalo es igy marad egy csomo merit
-
pcpunisher88
tag
válasz
robertinyo70 #6157 üzenetére
Nekem se frissult.ezek szerint nem csak az enyem szarakodik
-
pcpunisher88
tag
Szerintetek kinek erdemes elobb huzni a skilljet.vlad 141 6/9 3/5 revitalieze vagy santa boom 131 5/9 4/5 War God vagy cupid 143 6/9 3/5 berserk de cupidot csak mesara es arenaba hasznalom mivel pdm 153 7/9 5/5 berserk igy gyorsito spell eleg dungeonban es raidben is es bossban sincs bent.van eppen 6000shardom most.
-
pcpunisher88
tag
Nalunk is kb20sec maradt de ahogy eddig megfigyeltem sokkal hamarabb nem is ment le.
-
pcpunisher88
tag
Mesa 4et mi ugy nyomjuk egyik ismerosommel h egyszerre belepunk es mivel kevesen vannak igy mindig egyberak minket.mi megyunk kozepen es ugy rendezzuk h csak a tankokat usse mig nem porog fel a skill.nekunk 2 pd 2 cupid 1 vlad 1 santa a tornyok miatt mert hipp hopp kilovi.a masik kettonek 1 moltanica 1 pd 1 cupid 1vlad amit igy megjegyeztem.mi 5500asok vagyunk.a masikbol az egyik is 5200korul volt es a masik asszem 6000.igy sikerul bar ha nem hbt adna meg jo is lenne.lila láda 2500hb +merit
-
pcpunisher88
tag
válasz
robertinyo70 #6084 üzenetére
Erre mindenki mast fog mondani
de en vladot nyomnam hbm miatt.hamarabb gyulik a shardod nagyobb szinten
-
pcpunisher88
tag
helyesbítek.ma reggel kaptam egy 5/5 berserket 72milla.de ha perma megy es 140 körüliek a herok akkor lemegy az is
-
pcpunisher88
tag
válasz
pcpunisher88 #6070 üzenetére
Javitottak mert nalam ezt irja a skillhez.es ott a zarojelbe a self
-
-
pcpunisher88
tag
De eleg ha sok embered van.november kozepen volt 14+ mightem.boss3 ban megkapom a maxot igy gyorsan gyulik a hb.naponta 20-25k osszejon
-
pcpunisher88
tag
Santa boom-nak mi is a pontos kepessege.hasonlo mint moltanicaè?
-
pcpunisher88
tag
válasz
IMIIKE1998 #6035 üzenetére
Gyüjts össze legalább 5-6000. Èn 1. 3. 1. rollozok
-
pcpunisher88
tag
Nekem meg akkor szokott amikor porgetek
ha mindig este porgetsz akkor reggel nem is fog adni.nekem amugy mindig akkor adott mikor hb vagy shard event volt es semmi ladanyitogato baromsag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest