- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
IMIIKE1998 #7459 üzenetére
Szerintem nem a G+ profilhoz van kotve, hanem eleve az e-mail cimhez.
Ugy tudom nem lehet nevet valtoztatni, mert azt egyszer megadhatod, amikor a quest tabalra/barlangra (mar nem emlekszem) ranyomsz.Javaslom ha tudni akarod biztosan a valaszt, akkor csinalj egy uj accot, hozzarendeled egy G+ -os e-mailhez es kitorlod a G+-t.
-
e=mc²
őstag
válasz
IMIIKE1998 #7437 üzenetére
Ugyanugy, mint mas keszuleken. Google accot kell hozzaadni a rendszerbeallitasok kozott es akkor a jatekon belul a fogaskerek ikonban switch-el tudsz valtoztatni.
-
e=mc²
őstag
válasz
pellesmartin #7281 üzenetére
Ezt szoktak takonynak nevezni, nem igazi hos, hanem be tudod olvasztani egy adott heroba a skilljet novelni.
Javaslom tenyleg kezdj el inkabb olvasni wikit, hogy tisztaban legyel az alapokkal.
-
e=mc²
őstag
válasz
Csillagkuty #7263 üzenetére
Mightnovelesre, expeditionba, vagy toronyba hasznalva is kell/erdemes novelni minden legend herot.
De ezt neked kell eldontened, hogy noveled-e, hasznalod-e, vagy tartalekolsz masra.
-
e=mc²
őstag
válasz
Soulmaster #7223 üzenetére
En ma Tg-t kaptam belole.
-
e=mc²
őstag
válasz
IMIIKE1998 #7119 üzenetére
lakat van rajta?
-
e=mc²
őstag
válasz
Padawan333 #7074 üzenetére
Lehetne azt mondani, hogy veletlenul, de inkabb megvan adna, hogy mekkora % esellyel dob. Minel nagyobb a mesa szint, annal nagyobb az eselye.
[link]Depression: A lada kivalasztasakor mar el van dontve te mit kapsz. Csak ido gyorsitasakent van ertelme ratapicskolni. Ha kilepsz ladavalasztas nelkul akkor is bekerul a raktaradba.
-
e=mc²
őstag
válasz
bokorugró #7049 üzenetére
En ugy tudom, es ahogy most utanaolvastam igg forumon megerositett benne, hogy csak a fokuszban levo targetet lassitja. Vagyis hiaba dracula vagy immo skillje, csak arra fog hatni amit ut az adott hero. Ezert ajanlott(abb) Sz, Succra, Shamanra tenni. (mar ha hasznalod oket)
-
e=mc²
őstag
válasz
IMIIKE1998 #7034 üzenetére
csinalj sajatot.
-
e=mc²
őstag
válasz
IMIIKE1998 #7026 üzenetére
Bossbol, arenabol, expeditionbol, questekbol, raidbol.
-
e=mc²
őstag
válasz
pcpunisher88 #6996 üzenetére
+ egy kis bonusz csajszi?
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6981 üzenetére
Csak egy kis pontositas, ami kisse zavaro: A hosok ordinary (zold), elite (kek), legendary (lila) lehetnek.
A druid, tg, santa nem elite, hanem legendary.
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6978 üzenetére
Azok a herok, amit shardert megvasarolhato, ugyanugy kiporoghetnek, mint a slimeok.
Ha sok a shardod en slime-ot vennek, es egy-ket hos skilljet huznam feljebb egy-egy szinttel.Shardot klan fejleszteshez is lehet adakozni.
-
e=mc²
őstag
válasz
Chuzzlee803 #6920 üzenetére
Normalis igen, de altalaban a 3 epito eleg szokott lenni.
Gembol inkabb host vegyel (roll - porgetes).
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6742 üzenetére
Nem.
Host fejleszteni HBM bol kapott XP-vel es leginkabb BOSS-bol kapott HB-vel ajanlott. A tobbi csak raadas.
Az, hogy most raidbol kapsz 4-et, vagy questek teljesitesevel 1000-et, az mellekes. Az allando bevetelbol lehet tervezni. Ami ezen felul jon, az csak egy boost. MInt pl. a konyvek XP-t, Hero Trial HB-t ad.Szamodra mi a celja a jateknak? Szorakozas? Akkor vedd ugy, hogy unalomuzo, amig nincs mas/jobb.
Lehte celt, ertelmet talalni benne. Pl. legyen meg a 6. hero base, vagy porgess Pd-t. Persze ha nem jonnek, akkor ugy latod nincs ertelme, de vagy kitartasz amellett, hogy tenyleg veletlenszeru, vagy azt mondod eleg volt es viszlat.Te dontesz.
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6740 üzenetére
Az eleje ilyen szempontbol lassu. De hat ido van nem?
Ez egy jatek.
-
e=mc²
őstag
No akkor egy kis statisztika:
1 honap alatt (ket napi reward druid kozotti idoszak) osszegyujtott gemek mennyisege: 5934. 302-rol indultam. 6236 lett most reggelre.
Az alabbi eloszlas szerint sikerult:
Napi gemek (daily reward, essence melle): 990
Napi gemek II (daily login): 150
Napi gemek III (rang miatt - Earl): 960
Talent kartyabol befolyt (5 db): 1500
Questek teljesitesebol (hire hero, consume, donate - 45 db): 1125
Update miatti jovairas (1x): 400
Achievementekert (5 db): 945
Hero Trialbol kapott (6x): 94
Questek azonnali teljesiteseert (23 db): -230
Osszesen: 5934Lathato, hogy a legtobb a telent cardbol jott, nem veletlen, hogy nem esik mostanaban annyi, mint crestek elott.
Masik legtobbet pedig a questekert kaptam. Vagyis minel tobb quest, anal tobb gem. Minel nagyobb a might, annal tobb a quest. Ertse mindenki ugy, ahogy akarja.Fo hosem az alabbiak szerint alakultak egy honap alatt:
160 Immo 6/9, 157 druid 6,5/9, 156 Tg 6/9, 154 Champ 4,5/9, 153 Gr 5/9, 145 Succ 4/9.
Ennyi.
Most meg megvarom a kovetkezo updatet, es akkor roll.
-
e=mc²
őstag
válasz
Padawan333 #6725 üzenetére
Nekem most ez az elrendezes van. H-t 100%-ban csinalom, de I meg 5. korben, de elbukom.
Nem tokeletes, de megteszi, amig nem fejlodok tovabb.
Tornyok lvl10, Hb-k lvl13, minden mas lvl16+
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6716 üzenetére
Nem a legritkabbak, hanem nem csak druidot kaphatsz, hanem cupidot, pd-t ariest, snowzillat, es a tobbi shardert megvehetoket is.
Igy 0-rol nagyobb eselye van annak is jo hosoket szerezni, akinek 0 geme van.
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6714 üzenetére
De igy garantaltan lesz akar jobb legend herod is (special legendary card miatt).
-
e=mc²
őstag
válasz
masterfghdd #6695 üzenetére
Valamint amit meg senki nem emlitett meg, a tornyokba is kellenek neha herok.
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6688 üzenetére
Inscribe novelesre. Magas szinten rengeteg a hos, akinek rengeted mana kell, igy meg tobb might lesz.
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6662 üzenetére
En az utobbi idoben csak leginkabb lagot es ezutan fagyast tapasztaltam.. Boss kozben kellemes.
Illetve valami tortenhetett mas is, mert egyik kis accon D-t farmoltam rendszeresen, most viszont egy sem sikerul.
-
e=mc²
őstag
Nem feltetlen ezt tapasztaltam, de a raidek jelentos reszeben igen. Ha a palya masik felere teszed le Tg-t, mint ahol a TH van, akkor szokott mast is apritani, mondjuk a kozepso teruleteken levo gold es mana vaultokat is.
Ha nem erik el a tornyok, akkor elsonek en mindig Tg-t es Gr-t teszem le.
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6640 üzenetére
Tg-t viszont mar kiismertem annyira, hogy a villamlasa az epuletek kozul ha kozel van hozza, akkor TH-t uti, ami nem mindig elony.
Santam meg nincs, igy arrol nem tudok nyilatkozni, de szerintem erdemes mindkettot fejlesztened.
Shokkolo: Ennek orulok, hogy nem nekem kellett leirni megegyszer.
-
e=mc²
őstag
válasz
robekraptor #6591 üzenetére
Valoszinuleg nem azonos might tartomanyban vagytok. A kisebbeknel nem jellemzo hogy 2-3k-nal tobb cucc legyen. Elofordul, de ritkabban.
-
e=mc²
őstag
válasz
KohanTroon #6446 üzenetére
Csak azt felejted el, hogy a kicsiknek pontosan a hb szerzes a lenyeg a fejlodeshez, es ha ezt a boss-bol nem kapjak, meg, mert eppen reggel csinalod meg, akkor megint varhat kovetkezo nap estig. Ja nem is mert ha kovetkezo reggel lesz quested, akkor megint elnyomod. Remek, ez igy tenyleg segitseg a kicsiknek...
Apropo mibol gondolod, hogy nekem nincs epp kis accom es keresek neki klant? Miertne szolna barkinek az, amit leirsz ide? A szemelyeskedest pedig kerlek mellozd. Remekul ertelmezem a leirtakat, pont ezert szoltam, mert ez pont hogy nem segitseg senkinek. Ha meg irsz nyilvanos forumra, akkor pedig vallald, hogy lesz masnak is velemenye.
Meg egyszer, sok sikert a klanodnak a tovabbiakban. Ennyi amit korabban is irtam.
-
e=mc²
őstag
válasz
KohanTroon #6436 üzenetére
Sok szerencset a tagjaidnak. Pont a tervezheto boss a legfontosabb egy klanban.
-
e=mc²
őstag
Rosszul fogalmaztam. Azt irja, hogy: "The higher level Talent will only activate when the Crest Talent is the same as the Hero's Talent".
Ezt azt jelenti, hogy csak a magasabb szintu talent aktivalodik ha a crest talent ugyanolyan, mint a "'sima" talent.
Tehat ugyanolyan "sima" es crest talentnel csak a magasabb szintu lesz ervenyben.
Tovabba amennyiben a crest es a "sima" telent kulonbozik, akkor mindketto aktivalodik.
-
e=mc²
őstag
válasz
bootx28 #6387 üzenetére
A crestek onmagukban annyit tudnak, amik ra vannak irva: +dmg es +hp.
Ha ugyanolyan tipusbol negy romai szamut (I-II-III-IV) beteszel egy heronak, akkor setkent megkapod a talent bonuszat is.
Az Inscribe szintek hatarozzak meg, hogy egy heronak milyen szintu cresteket rakhatsz be.
Amennyiben a crestek szintjet upgrade-eled (4db ugyanolyan romai szamut combine-olod red crystalert), akkor a set bonusza is fog noni, ha mindegyik sorszamu azonos szintu lesz.
Ezt a set szintjet kell elernie a normal talent szintjenek is, kulonben hiaba lesz magasabb, addig nem aktivalodik, amig a normal talent szintje nem lesz legalabb ugyanekkora.Tovabbi info itt.
emese23: Javaslom nezz szet masoknal, hogy milyen az elrendezesuk, illetve javaslok par youtube videot pl erre TH szinthez es hero basektol fuggoen
-
e=mc²
őstag
válasz
IMIIKE1998 #6372 üzenetére
Egy valami marad, ami elszakad a csapattol. Lehet, hogy epulettol nem latod, mert uti.
-
e=mc²
őstag
válasz
IMIIKE1998 #6353 üzenetére
Mert ez a skillje: "Invincible: Deflects DMG from all sources except buildings for 2.5 secs. (Cooldown required)"
Guardian Angel spellt kapja, ha elnyomja a skilljet, ami sebezhetetlenne teszi, es meg vissza is adja a ra mert sebzeseket a feladonak (a tornyok kivetelevel)
Igazabol magasabb szinten a ATL-ekekt, PD-ket szerintem fullos garrisonos magic towerrel lehet legyozni.
Vendingo: en meg teged cafollak, mert masik karakteren elso legendnek pd, masodiknak drakula jott gem onlybol. Es itt a veletlenszerusegrol van szo, ami barmikor bekovetkezhet. Akar ket ev, akar ot ev mulva. De az esely megvan, igy azt lehet mondani, hogy ki fog jonni... egyszer biztos...
-
e=mc²
őstag
válasz
IMIIKE1998 #6341 üzenetére
En megvettem mind a kettot, es megerte, mert meg mindig hasznalom is oket.
De
egyszer minden host ugyis ki fogsz porgetni, legfeljebb egy ev alatt. A shardot en megtartanam hero skill novelesre olyan legendarynak, akit hasznalsz.
A ketto kozul Immot valasztanam elsonek.
-
e=mc²
őstag
Ugyanolyan hatosugarban gyogyit, mint a druid, annyi kulonbseggel, hogy a sebzett dmg felet adja hp-kent, mig a druid a legkisebb hp x%-szorosat (x skill lvl-tol fuggoen).
Ork immunis a komara es a horrorra, igy nem stunol be.Jobban jarsz szerintem permstunhoz ha champ-ot is hasznalnal.
-
e=mc²
őstag
Hosoket fejleszted, minel tobb hos, minel nagyobb szintre, epuletek fejleszese ugyanigy, varazslatok fejelsztesevel, troopok fejlesztesevel novelheted a mightot.
Reszletesen itt.Kb 15k mightot lehet epuletekbol, troopokbol, spellekbol szerezni, a tobbit hosokkel.
Szoval minel tobb hos, minel nagyobb szintre skliiben is, minel nagyobb talent szinttel.
Termeszetesen a legend hosert tobb mightot kapsz mint elitert, es ordinaryert.Gyorsan pedig sok penzzel lehet.
-
e=mc²
őstag
válasz
Csixi68 #6217 üzenetére
Azok magic towerek
-
e=mc²
őstag
válasz
Csixi68 #6153 üzenetére
Elsodlegesen a napi gem bevetel es a questekbol nyerhetok (fokent a talent cardok erdekesek).a fontosak.
Mightom 27000 korul Earl rangban vagyok, vagyis ez is napi 32 gem.
A questeket maximum 10 gem erejeig teljesitem, ha egynel tobbet kellene gemmel kivaltani, inkabb hagyom lejarni.Fo hoseim: 154 Immo 6/9, 153 druid 6/9, 150 tg 5/9, 147 champ 4/9, 146 gr 5/9, 124 succ 4/9
Hero trialban L4-et viszem, de abbol cupid, tg, pd, gr, atl biztos halal. A tobbi megy.
Nem maximalizalom a megszerezheto dolgokat. Van, hogy tele vagyok, de ido hianyaban nem nyomom el oket.pd-re varok mar egy ideje, meg a konyvek es shardok is meglennenek, hogy partiba hozzam a tobbivel, de nem jon. Majd februarban.
-
e=mc²
őstag
válasz
Csixi68 #6148 üzenetére
Ertem, meg meg tudom, csak gondoltam szolok en, mig mas nem teszi (moderatorok nem szeretik a floodot.)
Elhataroztam mar par napja, hogy kb. egy honapig (mig ujra vegigmegy a havi druid) nem koltok gemet. Kivancsi vagyok, hogy mennyi gyulik ossze questekbol meg napikbol. Majd beszamolok rola, ha erdekel titeket.
-
e=mc²
őstag
válasz
AntAngel #6118 üzenetére
Igen, de ahhoz, hogy e-mailhez legyen kotve, az eredeti keszuleken guestrol kell e-mailhez rendelni. Onnantol megy masik mobilon is.
Azt tudom esetleg javasolni, hogy mentsd le az egesz telefon memoriajan levo mappat (vagy kulso memkartyarol - ahova telepitve lett) es egy az egyben ird felul az uj telon. (persze mentest csinalj)
-
e=mc²
őstag
Sziasztok!
Az hogy lehet, hogy olyan epuletet tud valaki epiteni, amihez nem eleg a nyersanyag? (meg a tarolo kapacitasa sincs akkora, mint kellene)
Illetve ehhez kapcsolodik a kerdesem, hogy lehet, hogy valakiknek vannak lvl 18+-os banyai, meg varoshaza, de a taroloi max lvl 3-asok lehetnek?
-
e=mc²
őstag
kene egy pd...
-
e=mc²
őstag
-
e=mc²
őstag
válasz
konci70 #5767 üzenetére
- Konyveket venni tudsz meritert vagy kaphatsz questek teljesitesert. Hos fejlesztesre valo.
- Lost Realmban bemutatkozo, hos fejlesztesi mod, amihez sok-sok mana kell, hogy 21 szintenkent tudd a magasabb szintu cresteket a hosodhoz adni. A cresteknek kulon szintje es tulajdonsaga van, valamint szettkent hasznalva (4 ugyanolyan tipusu, de kulonbozo sorszamu crest) bonuszt is kap a hosod.
- Raktar a cuccaidnak. Meritert tudsz vasarolni remek dolgokat. Meritet expeditionert kaphatsz az Arenaban, vagy Mesaban ladakbol. -
e=mc²
őstag
válasz
masterfghdd #5561 üzenetére
igen, mert ugyanabbol a crestbol 4 szint egy setet jelent. Irja is, hogy set effect.
-
e=mc²
őstag
válasz
robekraptor #5550 üzenetére
Ujdonsag. Mindenki most racuppant erre. Majd kiegyenlitodik kis idovel.
-
e=mc²
őstag
Kis informacio az elozokhez:
Kb. 500 might egy lvl 80 hero (talent szinttol fugg)
Ha beolvasztasz egy host egy ugyanolyanba, akkor dupla mennyisegu skill novekszik.
kene egy pd... -
e=mc²
őstag
Durvan egy hete gondoltam inditok egy smurf accot., Ami volt kezdeti gem kb 800 azt porgettem. Napokig epitkezek, meg csinalom a questeket, mig vegul ismet van porgetni valo gemem. Pd-t kaptam.
Amit eszrevettem egyebkent masok leirasabol, kozel az elejen rollbol mindenki kap valamilyen legend herot. Az mas kerdes, hogy valaki palat, valaki pd-t kap...
Ezt valaki meg tudja cafolni?
-
e=mc²
őstag
válasz
sirmalac #5149 üzenetére
Szerintem teljesen veletlenszeru. Annyira kevesen vagyunk itt, hogy elenyeszo az amit mi adunk mintanak.
Nekem pl. gr jott talan elso heten, amikor kezdtem. Azota druid, tg, champ, pala, succu, ninja is esett rollbol. Nem tudom mar pontosan mikor kezdtem, de valamikor tavasszal. Nem fizettem semmit sem be.
-
e=mc²
őstag
válasz
Pflegheim #4853 üzenetére
Ez nem genyosag. Fel lehet ugy is fogni, hogy alapvetoen ingyenes a jatek, amivel eleg szepen le is lehet magunkat kotni. De van fizetos resze is, amit ha ugy gondolod, hogy bealdozol a szorakozasodert, akkor megteheted. Ennyi, nem tobb. Nem kell bele latni semmi tobbet.
-
e=mc²
őstag
válasz
robekraptor #4644 üzenetére
A tipikus magyar felfogasnak ehhez nincs koze, ez a jatek egyik celja, hogy minel tobben minel tobb HB-t szerezzen. Ez nem onzoseg, ez a jatek lenyege. Es ezt is segitettek elo a valtozasokkal is. Most oszinten, en azert hagyjam abba 4 kor utan a bosst, mert a klanban, ahol vagyok a kisebbek kevesebbet utnek?
Nem sebzek sokat, kb. atlagban 2-2,5 milliot egy boss3 alkalmaval. De azon vagyok, hogy fejlodjek, es tobbet tudjak sebezni. A Whisky klanban en vagyok az 5. legtobb shard befizeto (osszessegeben), de a boss fightokra hetente kb. 1-2x erek oda. Megsem sopankodok, hogy jajj szegeny en. Nem koltok ra, ingyen jatszom, es a szorakozasert jatszom.
A heti 200 shard meg mar megbocsass de fejlettebb szinten lofasz. Egy nap alatt a tobbszoroset ki lehet termelni. Az a heti 200 shard az onzoseg, ha meg a klanba, ahol vagy, vagy esetleg szerettel volna lenni nem vagy kepes befizetni csak pusztan azert, mert nem vagy azon a szinten, mint a tobbiek ott. Ezert mondtam, hogy menni kell mashova vagy csinalni, es akkor jobb lesz.
Az meg, hogy en milyen vagyok szerintem ne feszegesd, mert nem ismersz.
Forditsuk meg a kerdest: minek jelentkezik egy kevesebb mightal rendelkezo egy ismert, magasabb mightal rendelkezok koze?
-
e=mc²
őstag
válasz
robekraptor #4622 üzenetére
Szerintem meg olyan klanba menj, ami tetszik is, es kello mennyisegu honort tudsz szerezni.
Nem kell megijedni a klanvaltastol, sem az alapitasatol sem.
-
e=mc²
őstag
Sziasztok!
Mar egy ideje jatszom ezzel a jatekkal es szinten egy ideje olvasgatok is itt, es ugy gondoltam belepek egy klanba.
fulopv neven vagyok.
Udv mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- OpenWRT topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest