- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
Sok negatív írogatás után egy pozitív.
7. talent box deadly strike , nincs sk-m szóval felejtős, de a 8.-ba végre megkaptam az első 5/5 revitemet megkaptam. -
Nova96
őstag
6100 gem-ből jött:
1 cupid( eddig van 7 belőle), tg, champ..
Egy santa,ork vagy bármi újabb hősnek örülnék...mennyit kell elpörgetni, hogy adjon valamit. -
Nova96
őstag
válasz
FrankyShogun #11640 üzenetére
Nincs mit, tanács legközelebb használd a szerkesztést használd. Piros szöveg a kockánál. 5 Percen belül ne írj több hozzászólást ez nem, chat.
-
Nova96
őstag
-
Nova96
őstag
válasz
FrankyShogun #11630 üzenetére
Op és kötelező lesz. SK counter.
-
Nova96
őstag
-
Nova96
őstag
Skill:
1/10 Deals DMG equal to 90% ATK to nearby enemies. Targets take 10% more DMG while Grizzly takes 20% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 20% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow)2/10 Deals DMG equal to 100% ATK to nearby enemies. Targets take 12% more DMG while Grizzly takes 24% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 25% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow)3/10 Deals DMG equal to 110% ATK to nearby enemies. Targets take 14% more DMG while Grizzly takes 28% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 30% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow)4/10 Deals DMG equal to 120% ATK to nearby enemies. Targets take 16% more DMG while Grizzly takes 32% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 35% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow)5/10 Deals DMG equal to 130% ATK to nearby enemies. Targets take 18% more DMG while Grizzly takes 36% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 40% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow)6/10 Deals DMG equal to 140% ATK to nearby enemies. Targets take 20% more DMG while Grizzly takes 40% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 45% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow)7/10 Deals DMG equal to 150% ATK to nearby enemies. Targets take 22% more DMG while Grizzly takes 44% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 50% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow)8/10 Deals DMG equal to 160% ATK to nearby enemies. Targets take 24% more DMG while Grizzly takes 48% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 55% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow)9/10 Deals DMG equal to 170% ATK to nearby enemies. Targets take 26% more DMG while Grizzly takes 52% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 60% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow)10/10 Deals DMG equal to 180% ATK to nearby enemies. Targets take 28% more DMG while Grizzly takes 56% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 65% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow) -
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #11205 üzenetére
Én már azon gondolkozok dupla evozam vagy ne.
Ha már úgy se jön semmi.
Ma 2500+ gemet pörgetem el semmi lila . -
Nova96
őstag
-
Nova96
őstag
Ghost king 20k shardba kerul.
Level Effect
1/10 Deals 80% damage to a random enemy on battlefield and reduces 15 energy. Has 5/5 revite, fast energy recovery
10/10 Deals 170% damage to a random enemy on battlefield and reduces 42 energy. Has 5/5 revite, fast energy recoveryMno: grat, ez nagyon durva
-
Nova96
őstag
Aries skill+ artifact + coindoneison talent nem hat ra azaz barmikep hasznalja a kepeseget ha ossze jon az energiaja. Az artifactbol jovo + damaget csokkenti. Es amit ellovi a skilljet 3 masodpercen at keresztul add energiat. Pl. Ghouelem a healel.
Skill ellovese utan kornyezeteben hosokrol leszedi a silencet.A sebzest megkapja attol , csak nem akadalyoza meg a kepesege hasznalataba. Azt le hagytam hogy egy kis korbe csak.
-
Nova96
őstag
Újabb... 2400 gem és semmi még egy lila csiga se.
Ez már vicc.
-
Nova96
őstag
Ez a játék.
Elpörgettem megint 3600 gemet +3 talent refresh +5/5 talent boxot.
Eredmény újabb cupid, semmi talent, és 5/5 enlighten. -
Nova96
őstag
4 millio forge utan ,se jott semmi.
-
Nova96
őstag
Újabb 4k gemet pörgetem és újra egy nagy semmi...igg please ...4 hónapja semmi. Vagy lehet öt.
-
Nova96
őstag
Snea Peek
---> ?
-
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #10768 üzenetére
Pd,vlad,cupid 9
Pixi,aries 8
Grizzly,druid 7
Aki még számít 6.Tovább tolni őket nem látom értelmét.
-
Nova96
őstag
Pörgött egy 5/8 life drain, nincs kire tenni.
Vladra tehetném és ennyi, IGG egy darab SK-t kérek. -
Nova96
őstag
Guild War :2053 fame plusz
.
Oke, hogy unalmas de legalabb hasznos. -
Nova96
őstag
Leírtam, hogy mik lesznek az újítások.
Egyik az, hogy Insane Dungeon-t adhat küldetésbe és ez eddig 150k might-tól volt, most majd 120k-tól.
És ott adhat hbm refresh cardot .
Így az új küldetés miatt megérte növelni.porterocka
A Molti-hoz képest kevesebb az élete ,több sebzése. -
Nova96
őstag
válasz
Nova96 #10652 üzenetére
TW update :
1. Itt hozzáadták a Guild War-t
2. Adtak hozzá egy újítás amivel a hős szintezést meggyorsítják
3. Új hős Artica , csak eventen kapható.Adjustment
- El lehet adni a hero és troop bomb-t
- LR battle ellenfél?
- Hero altar és hero base UI változatás
- Növelték a küldteéseket (100k might és annál több)
- Dungeon-t növelték 20-ra , de 100 gem-be kerül újratölteni ugyan úgy.
- LR altar formáció hiba jaívtás
- Magyarázatott adtak a WG, HBM, HT és mesa-ról
- Aries skill és silence artifact probléma
- Mostantól az evolvolt hős lesz elől mindig.
- Insane Dungeon küldetés kapják akik 120k migh megvan, vagy annál több (előtte 150k)
- WG high lvl buildings javítás(?)
- Snowstorm le tudja fagyasztani az olyan hősöket is akik eddig immunisak voltak rá (ork)..khm artica miatt.
- Hero nem hal meg miatt, ha raid-nal meghal.
-Nincs több tropp beadás quest.
- DD hiba ajvítás
- To minimize unusual button into a single button (Ezt nem értem.)
- Megváltoztatják Moltanica nevét xxxx -re (US szerveren nevét nem tudjuk.)
-Név változatás a crest combinálásba.
- Kisebb idő az épületeken miután raboltak onnan, bármint is jelentsen.Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.
-
Nova96
őstag
New Hero: Arctica
Skill Name: Frost Breath
Skill Description: Deals DMG equal to X% ATK to enemies in front, freezing them for Xs and buildings for Xs, removing all buffs. Hero has Lv 5 Condemnation. Cooldown: 6s.Talentet aki nem tudná :
Has 20% chance to reduce ATK SPD of 4 nearby foes by 40% for 4s when attacked. CD: 2sElég OP, remélem nem csak eventen lehet majd kapni.
-
Nova96
őstag
Na hívtam egy moderátort. Én már ezt nem bírtam.
Más Guild War egy Expedition szerű dolog lesz.
Az első 2000 Guild vehet részt, 5 próbálkozásod lesz, legyőzni a klán. (egy napod van rá) A lényeg minél több lángra megcsináld, akkor több lesz a nyeremény. A nyeremény két fajta lesz :
saját(fame,HB) és klán.(shard?)
Egy héten kettő lesz ,24 órán át tart egy. A napok nincsenek megadva. -
Nova96
őstag
Ez a játék utál engem.
Újabb 3600 gem nulla legend. -
Nova96
őstag
Valaki tudna segíteni az Expert Dungeon 8 /10-esben?
Hova dobjam stb.
Néztem videót, de nagyrészt minoval és hasonlóakkal csinálják meg. Nekem se santa, se spirit, se mino.
Legjobb 49% volt,de még soha nem lett meg. -
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #10434 üzenetére
+könyvek miatt.
-
Nova96
őstag
Na meglett a Pixim max szintes (200) es evo utan konyvekbol act is evolvoltam. Bar a sima konyvek elmentek, evos konyvekbol 96 100k, 246 500ks maradt.
-
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #10392 üzenetére
3 csillagos lett?
-
Nova96
őstag
9000 gem azaz 60 darab pörgetésből 1 AZAZ 1 darab ninja esett a többi kék és zöld. Mi a franc.
-
Nova96
őstag
sK a lifedraines uj dologgal ki nyirhatatlan se aries se semmi...
-
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #10347 üzenetére
Rosszul tudod bele kerult.
-
Nova96
őstag
Hero: Candy Kane
Skill: Candy BombLevel Effect
1 Launch christmas candy to 2 random enemy units, causing 80% damage and reduce 18 energy, while improve one friendly dodge with the lowest hp by 10% for 1 sec. (Cooldown 5 seconds, has inherent 8 scorch)
2 Launch christmas candy to 2 random enemy units, causing 100% damage and reduce 21 energy, while improve one friendly dodge with the lowest hp by 12% for 1 sec. (Cooldown 5 seconds, has inherent 8 scorch)
3 Launch christmas candy to 2 random enemy units, causing 120% damage and reduce 24 energy, while improve one friendly dodge with the lowest hp by 14% for 1 sec. (Cooldown 5 seconds, has inherent 8 scorch)
4 Launch christmas candy to 2 random enemy units, causing 140% damage and reduce 27 energy, while improve one friendly dodge with the lowest hp by 16% for 1.5 sec. (Cooldown 5 seconds, has inherent 8 scorch)
5 Launch christmas candy to 2 random enemy units, causing 160% damage and reduce 30 energy, while improve one friendly dodge with the lowest hp by 18% for 1.5 sec. (Cooldown 5 seconds, has inherent 8 scorch)
6 Launch christmas candy to 2 random enemy units, causing 180% damage and reduce 33 energy, while improve two friendly dodge with the lowest hp by 20% for 1.5 sec. (Cooldown 5 seconds, has inherent 8 scorch)
7 Launch christmas candy to 3 random enemy units, causing 200% damage and reduce 36 energy, while improve two friendly dodge with the lowest hp by 22% for 2 sec. (Cooldown 5 seconds, has inherent 8 scorch)
8 Launch christmas candy to 3 random enemy units, causing 220% damage and reduce 39 energy, while improve two friendly dodge with the lowest hp by 24% for 2 sec. (Cooldown 5 seconds, has inherent 8 scorch)
9 Launch christmas candy to 3 random enemy units, causing 240% damage and reduce 42 energy, while improve two friendly dodge with the lowest hp by 26% for 2 sec. (Cooldown 5 seconds, has inherent 8 scorch)
10 Launch christmas candy to 3 random enemy units, causing 260% damage and reduce 46 energy, while improve two friendly dodge with the lowest hp by 30% for 2 sec. (Cooldown 5 seconds, has inherent 8 scorch) -
Nova96
őstag
-
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #10308 üzenetére
De, ahogy olvasom ez nem 100% . Ez a legvaloszinubb .
-
-
Nova96
őstag
Gyorsit es energiat add ?Hm..
-
Nova96
őstag
-
Nova96
őstag
válasz
robertinyo70 #10251 üzenetére
Leirtam ala direkt mit jelent
Elegendo like utan megmutatjak mi van elso talcan. -
Nova96
őstag
válasz
Padawan333 #10064 üzenetére
+ crest levetel.
-
Nova96
őstag
válasz
TheHessian #10059 üzenetére
Dk 5/8
, az a passziv talentje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest