- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yszapos
tag
válasz
Dzsekobsz #1158 üzenetére
Szia
Ennyiert nagyon jo vetel az az ora. DE en megis azt tudnam mondani, hogy szanj egy kicsivel tobbet es vedd meg ezt. Fenyevo, Bluetoothos. Eleg neha raszinkronizalni az oraval es pontos. Par napja van meg nekem, egy 5610 1ER valtott, mert meguntam, hogy sosem hajlando jelet fogni a radios resze. Ezzel meg csak minden reggel rapontositok telefonrol es orulok. -
Yszapos
tag
Köszönöm az infókat. Egy LED-es írólámpás töltést majd megpróbálok vele akkor. Még annyi, hogy ha kint nem süt a nap, akkor egyáltalán nem kap töltést? Mondjuk borult időben, de ruha felett viselve. Vagy ha beltérben hordom, de világít a lámpa (neoncső), akkor az ad neki valami minimális töltést?
-
Yszapos
tag
Szia! Köszönöm a megerősítést!
Ma megérkezett a Casio W-S210H-1A.
link
link
Féltem, hogy nem fog tetszeni, de igazából máris imádom. Könnyű, mintha a kezemen sem lenne, és szvsz jól is néz ki. Vastagságra sem egy krumpli, de nem is F91W vékonyságú. Pont jó. Nagyon rég volt már digitális órám, az óránkénti csipogást külön imádom. Egyedül az a furcsa, hogy ha teljesen szemből nézem, akkor halványabbnak látom a számokat, mintha kicsit megdöntve nézném. Ez lehet a jelenlegi közepes töltöttség miatt van? Vagy a bekapcsolt Power Save mód miatt? High szintre mikor fog felmenni a töltés? Egész délután az ablakba sütött a nap, de nem akartam direkt napfénynek kitenni, mert az úgy tudom nem ajánlott. Viszont nagyjából fél napig volt ma a kezemen, sok kültéri napos időben mászkálással, de medium töltöttségi szintről nem ment feljebb. Mennyi idő múlva kellene felmennie highra? Bár holnaptól meg jön a szürke idő, így megint nem fog töltődni. A holdfázis kijelzése meg elég érdekes, mert ha jól gondolom most teliholdat mutat, ellenben az időjárás-állomásommal, ami most nem mutat egyáltalán holdfázist. Ennek kell egy idő míg beáll? Vagy mi alapján mutatja a holdfázist? A DST felirat azt jelzi, hogy majd magától át fog állni a téli időszámításra? -
Yszapos
tag
Sziasztok
Rendeltem egy ilyen órát link
Olcsón kerestem napelemes órát és ez felelt meg a kritériumoknak. Nektek akik értetek az órákhoz mi a véleményetek róla? Jó vétel 14.693 Ftért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Nikon DSLR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest