- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
V-I-D-A
aktív tag
F-91W [3472] modullal.
Kedves barátomtól a tegnapi napon kaptam ajándékba egy tokfül sérült donor Casio A700WE karórát, aminek a szerkezetét sikeresen beépítettem a Casio F-91W óraházba.
A [3472] modul tökéletesen passzol az F-91W tokba, viszont a hangért felelős rugót 2mm-el hosszabbra kell cserélni, mivel a [3472] modul 2mm-el alacsonyabb, mint az eredetileg az F-91W-ben lévő [593] modul. Én ezt egy rugós stift-ből származó rugó méretre vágásával értem el. Kívülről a módosításból nem látszik semmi, csak amikor a világítás gombot megnyomjuk. Ekkor az egész kijelzőt bevilágító borostyánsárga fényt láthatunk a gyenge zöld ledecske helyett. A kijelző betekintési szöge is jobb a [3472] modullal, illetve elvileg pontosabb is ez a szerkezet (modernebb). Pozitív változás még, hogy az elemet a [3472] modulban a modul szétszedése nélkül lehet cserélni, cserébe viszont csak 3 év várható elemélettartam lesz a kisebb méretű (CR1616) elem miatt. Én egyúttal friss elemet is tettem a modulba, így várhatóan 3 évig nem kell hozzá nyúlnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest