- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
izlesek es pofonok... en alapvetien az ikonoket kedvelem meg a ket szint... esetleg harmat... otthon van vérvörös meg fehér, arrol elvileg otthon van kepem, a mostanirol ami itt van a koliban csak rendes fotom van... ez fekete fehér vörös.
en ugy csinaltam h felrajzoltam grafittal amikor jonak iteltem meg kihuztam alkoholos filccel, átlátszo foliat huztam ra. kivagas lehuzni arrol amit at akarsz festeni lefujni hagyni megszaradni lehuzni a tobbit. viszont az akrilfestek konnyen karcolodik :( nem szeretem, a kovetkezot biztos h nem azzal festem le (monnyuk az egyik nem lesz festve,, szeretem a nyers szurke femszint.) -
kretenallat
senior tag
szep... amit en csinalok az kicsi lesz, hangszigetelt, nem lesz benne egy eromu (szuleimnek lesz karacsonyra h megtanuljak hasznalni a szamitogepet [ugy kezelik mint a kozellenseget... vagy mint magat a satant :)
sajnos meg kell tanulnom vizhutest csinalni mer penzem nem lesz arra sem :) de legalabb hozzaerto ismerosok vannak a csaladban.
// ezidaig jobbara csak festettem a hazakat. //
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest