- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
izlesek es pofonok... en alapvetien az ikonoket kedvelem meg a ket szint... esetleg harmat... otthon van vérvörös meg fehér, arrol elvileg otthon van kepem, a mostanirol ami itt van a koliban csak rendes fotom van... ez fekete fehér vörös.
en ugy csinaltam h felrajzoltam grafittal amikor jonak iteltem meg kihuztam alkoholos filccel, átlátszo foliat huztam ra. kivagas lehuzni arrol amit at akarsz festeni lefujni hagyni megszaradni lehuzni a tobbit. viszont az akrilfestek konnyen karcolodik :( nem szeretem, a kovetkezot biztos h nem azzal festem le (monnyuk az egyik nem lesz festve,, szeretem a nyers szurke femszint.) -
kretenallat
senior tag
szep... amit en csinalok az kicsi lesz, hangszigetelt, nem lesz benne egy eromu (szuleimnek lesz karacsonyra h megtanuljak hasznalni a szamitogepet [ugy kezelik mint a kozellenseget... vagy mint magat a satant :)
sajnos meg kell tanulnom vizhutest csinalni mer penzem nem lesz arra sem :) de legalabb hozzaerto ismerosok vannak a csaladban.
// ezidaig jobbara csak festettem a hazakat. // -
kretenallat
senior tag
en elsore vmi rozoga cuccot berhelnék szet...
(egyebkent sok gondolkozas utan ugy dontottem h alapoktol fogom en csinalni az elsot, anyamek gepe lesz karacsonyra es kicsire akarom osszenyomizni... halistennek csak netezni kell szal nagy hoseg nem lesz benn)
a keményfa szerintetek jo alapanyag? =)) mert az lesz. karacsony tajan felteszek en is par képet.
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DELL T40 EMC Szerver
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest