Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
izlesek es pofonok... en alapvetien az ikonoket kedvelem meg a ket szint... esetleg harmat... otthon van vérvörös meg fehér, arrol elvileg otthon van kepem, a mostanirol ami itt van a koliban csak rendes fotom van... ez fekete fehér vörös.
en ugy csinaltam h felrajzoltam grafittal amikor jonak iteltem meg kihuztam alkoholos filccel, átlátszo foliat huztam ra. kivagas lehuzni arrol amit at akarsz festeni lefujni hagyni megszaradni lehuzni a tobbit. viszont az akrilfestek konnyen karcolodik :( nem szeretem, a kovetkezot biztos h nem azzal festem le (monnyuk az egyik nem lesz festve,, szeretem a nyers szurke femszint.) -
kretenallat
senior tag
szep... amit en csinalok az kicsi lesz, hangszigetelt, nem lesz benne egy eromu (szuleimnek lesz karacsonyra h megtanuljak hasznalni a szamitogepet [ugy kezelik mint a kozellenseget... vagy mint magat a satant :)
sajnos meg kell tanulnom vizhutest csinalni mer penzem nem lesz arra sem :) de legalabb hozzaerto ismerosok vannak a csaladban.
// ezidaig jobbara csak festettem a hazakat. // -
kretenallat
senior tag
en elsore vmi rozoga cuccot berhelnék szet...
(egyebkent sok gondolkozas utan ugy dontottem h alapoktol fogom en csinalni az elsot, anyamek gepe lesz karacsonyra es kicsire akarom osszenyomizni... halistennek csak netezni kell szal nagy hoseg nem lesz benn)
a keményfa szerintetek jo alapanyag? =)) mert az lesz. karacsony tajan felteszek en is par képet.
Aktív témák
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Nintendo Switch 2
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest