- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
larpi
tag
Nekem egy IP4300-som van kb 1,5éve, fél évig használtam gyári patronnal utána csak utángyártottat. Nekem a Qprint jött be legjobban ( CLI 8 szines 600ft, PGI-5 BK 800ft).
Én kb 70és 100 közé tenném a kinyomtatható DVD borítók számát és a fekete fogy ki elsőnek, pedig nálam külön patron van a ff.nyomtatáshoz. A chipp átrakása sem problémás. Meg van a kiképzett fogadó helye a két kis tartócsappal, kicsit még ragacsos is így nagyon jól megáll a chipp. Mivel itt a chipp már nem jelzi a festékszintet nekem kell ellenőriznem.
Ha nyomtatás közben fogy el, legyen ott a következő patron és azonnali csere után még nyomtatni kell egy oldalt. Ha véletlenül még is megszakad a festék fojtonossága egy-két fejtisztító teszt után renbe jön. Nekem egyszer kifogyott és csak másnap tudtam új patront bele tenni, akkor is elég volt 2-3 fejtisztító lefuttatása és már jó is volt.Arra ügyelj hogy a chippeket ne keverd össze, csak ugyan azon szinű és tipusú patronra rakd, mint amilyenről levetted.
Azér az elején nyüstöld a gépet gyári patronnal mert, miután az utángyártottat használod elveszik a garancia! Ezért találták ki a chippet! Amúgy a gépet heti rendszerességgel használom (főleg csak hétvégén), beszáradás jelei még sosem mutatkoztak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- SSD kibeszélő
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Okos Otthon / Smart Home
- GTA VI
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- Gumi és felni topik
- Dacia topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest