Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• larpi

tag

válasz Pilács #1545 üzenetére

Nekem egy IP4300-som van kb 1,5éve, fél évig használtam gyári patronnal utána csak utángyártottat. Nekem a Qprint jött be legjobban ( CLI 8 szines 600ft, PGI-5 BK 800ft).
    Én kb 70és 100 közé tenném a kinyomtatható DVD borítók számát és a fekete fogy ki elsőnek, pedig nálam külön patron van a ff.nyomtatáshoz. A chipp átrakása sem problémás. Meg van a kiképzett fogadó helye a két kis tartócsappal, kicsit még ragacsos is így nagyon jól megáll a chipp. Mivel itt a chipp már nem jelzi a festékszintet nekem kell ellenőriznem.
    Ha nyomtatás közben fogy el, legyen ott a következő patron és azonnali csere után még nyomtatni kell egy oldalt. Ha véletlenül még is megszakad a festék fojtonossága egy-két fejtisztító teszt után renbe jön. Nekem egyszer kifogyott és csak másnap tudtam új patront bele tenni, akkor is elég volt 2-3 fejtisztító lefuttatása és már jó is volt.Arra ügyelj hogy a chippeket ne keverd össze, csak ugyan azon szinű és tipusú patronra rakd, mint amilyenről levetted.
    Azér az elején nyüstöld a gépet gyári patronnal mert, miután az utángyártottat használod elveszik a garancia! Ezért találták ki a chippet! Amúgy a gépet heti rendszerességgel használom (főleg csak hétvégén), beszáradás jelei még sosem mutatkoztak.

Új hozzászólás Aktív témák