- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
betty405
csendes tag
Rendben, este kísérletezgetek még tovább, most rohannom kell dolgozni. Még csak annyit, a hogy a circle méretezésénél nem enged csak +- 10 mm-t, és a belső alap 42 mm-re van állítva, és mérésem szerint - 22 mm-t kell levennem ahhoz, hogy a belső kör átmérője stimmeljen. Tuti, hogy nem itt kell állítani ezt a belső kört, hanem valamelyik másik settingsbe, ahol alapból a belső kör átmérője kisebb. Ez a 43 mm a nagyobb lyukú változathoz tökéletes. Most rohanok, este még utánanézek, vagy ha valaki séróból tudja, tök jó lenne ha válaszolna. köszi az eddigieket.
-
betty405
csendes tag
A sima kép már megy. Most leszedtem egy CD-borítót, és a prewiewba látok egy mm-nyi üres (szürke vonal) részt. ezt be lehet állítani az adjust circle sizeba úgy, hogy a 0 helyett mondjuk 1 mm-t írok? már csak azt nem tudom, hogy az outersizehoz írjak +1 mm-t? jól gondolok ilyesmit vagy hülyeség?
-
betty405
csendes tag
Na, megvan. Már csak egy dologra kell figyelni, hogy a kép úgy legyen szerkesztve, hogy négyzetet adjon ki, mert ugye a kör alak csak akkor jön ki (torzítás nélkül), ha egyenes az arányosság. Vagy rosszul gondolom? Betettem egy téglalap alakú képet és azt mondtam hogy preview, de leharapott (értelemszerűen) a tetejéből és az aljából. Tehát ha családi vagy bármilyen fotót szeretnék torzítás nélkül rányomni a CD-re, akkor előbb négyzetre kell szerkesztenem. Így van?
-
betty405
csendes tag
Na, úgy néz ki, hogy behelyeztem (remélem jó helyre). Most a következő probléma lépett fel. (tegnap telepítettem) rákattintottam a solution menüben erre a CD/DVD írásra, be akartam tenni egy tök mindegy (próbára) háttérképet, és azt az üzenetet kaptam, hogy CD-Label Print data cant found. most akkor milyen adatokat is nem talál? ezt akkor írta ki, amikor ide beléptem és azt mondtam, hogy ctrl-o, mert gondoltam, hogy megnyitok egy fotoalbumot és kiveszek egy képet belőle. mi a hiba? mit csináltam rosszul? nem jó menübe mentem be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen GPS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The First Berserker: Khazan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest