Új hozzászólás Aktív témák

• ribizly

veterán

válasz Spizzi #4 üzenetére

Kiváló volt a leírás. Így kb. már értem mit is éreztünk mi magunk is, amikor abbahagytuk, csak akkor nem tudtuk az összes problémánkat pontosan megfogalmazni.

Nekünk még 3(+) másik gondunk is volt, ami menet közben egyre csak rontott az élményen:
    - az egyre növekvő cheater-ek száma.
    - az új engine-el a látvány egyre rosszabb lett (pl. homályos távolabbi kép), miközben rosszabbul is futott.
    - az új részekkel a fegyverek és a skin-ek reset-elése, amivel arra kényszerítették (volna) a játékosokat, hogy vegyék meg az új részeket.

Nálam ez utóbbi ütötte ki végérvényesen a biztosítékot, mivel a BOCW-vel bezárólag minden részt megvettem, de nem kívántam többet fizetni azért a pár óra single-ért, mikor a multit már nem igen akartam nyomni (max kipróbálás szinten, amire meg ott volt mindig az open beta, de az inkább általában eltántorított, semmint elősegítettette a dolgokat). Viszont ez az új rendszer megkövetelte, hogy mindenki megvásárolja az újabb részeket, mert az "új" fegyverek és az azokhoz tartozó progression szinte csak a multival működött szervesen. Ami amúgy gazdasági szempontból teljesen érthető döntés, csak szerintem éppen visszafelé sült el.

Amikre viszont szívesen emlékszem vissza azok ezek:
    Vondel map. Szerintem az egészen jól sikerült, bár addigra a játék többi részét számomra már szinte teljesen tönkretették.
    Az eredeti MW2019-es Verdansk-on volt egy event, amikor éjszaka volt. Na nálam az úgy beégett, hogy a mai napig azt tartom etalonnak. Elképesztően nézett ki.

Node nyílván lehetne még sorolni az apróságokat, amikkel egyre jobban ellökték a core játékosokat maguktól, de közben valóban meghatározó szereplője volt a multiplayer, BR piacnak a Warzone. Olyannyira, hogy a PUBG nem kevés dolgot variált át ennek hatására, ami meg azóta újabb erőre kapott és úgy tűnik nem állnak meg. Ezt az újbóli visszatérést biztosan meg fogjuk nézni, de csodálkoznék, ha sok időt töltenénk majd el rajta. :N

Új hozzászólás Aktív témák