- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Nekem csak az a bajom ezzel az "újramelegített" pályákkal, hogy kicsit átverésnek érzem a régi pálya használatát...Fizetek érte nem keveset és újra megkapom azt, amit korábban már megvettem.
A COD-sorozat 4.-részéig rendben volt minden. (Az 5. résznél csak a hivatalos, hárompályás kipróbálható verzióig jutottam el, de mivel már akkor tele volt a játék csalókkal, így azt már meg sem vettem, nem is játszottam) A 6. részben már DLC-formájában lehetett újra megvenni a régi ismerőst...maga az egész rendszer is annyira gyenge volt, hogy időnként szinte játszhatatlan volt (a számtalan más hibáját nem is részletezem, aki
játszottakínlódott vele az tudja) és itt végleg el is engedtem ezt a sorozatot! A legnagyobb szégyen az volt, hogy a warez-verzió ezzel szemben sokkal stabilabban ment...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest